Új laptopot vásároltam ami Linuxal érkezet. Windows 8.1-t szeretnék rá tenni de mi lehet a probléma? Többi lent
Pendrive-ról telepíteném, elindul szépen, viszont mikor a partíciokhoz ér(a rajta lévőket töröltem felosztottam 2 új részre, formáztam) egyszerűen nem jutok tovább mert ezt írja ki:
Nem sikerült sem új rendszerpartíciót létrehozni sem meglévőt találni.
Már 2. windows-al próbálkozom ugyan ez a hiba. Segítsen valaki :)
@Tom Benko:
Hááát... Tudod, milyen "linuxokkal" szokták ezeket telepíteni. Talán jobb is, hogy Kérdező nem kínlódott vele annyit, hogy egy életre elmenjen a kedve tőle. Így még van rá esély, hogy idővel rácsodálkozik egy normálisabb disztróra.
"a cél a linuxtól való megszabadulás volt"
Na, a magam értékítélete szerint kevés butább céllal találkoztam, de legalább könnyű volt elérni. Ezek szerint elhitted, hogy láttál linuxot. Pedig nem.
Nem baj, aki nagyon akar nem tudni, legyen rá joga.
"a cél a linuxtól való megszabadulás volt..lehet neked az is "tökéletes"..nekem inkább egy rémálom volt az a rövid idő is..jobban értékeltem volna ha azt a szemetet nem is kapom hozzá :P és nem lesz vele legközelebb gondom.."
Azok az agresszív linux-fanok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!