Winsxs probléma win7-x64 alatt?
Utánakerestem tisztességgel, leszedtem a KB 2852386 frissítést, lemezkarbantartóban meg is jelent a Windows Update Cleanup sor. de csak 55 megát talál meg pucolni, holott a winsxs mappám már 10 giga körüli.
Kösz a segítséget előre is!
Ajj, ez elég para. 111GBból 34 a szabad helyem, a saját cuccaim, (doksik, program fájlok) össz-vissz 9gigát foglalnak.
Fogalmam sincs hogy kell újrahuzni a gépet. A géppel jött a windows, tök legál. (valami láthatatlan particion van a installja, de fogalmam sincs hogy csaljam elő), ilyet még nem csináltam.
Ha meglenne a telepítő CD nem lennék gondban, de így félek, h elb*szom.
Help, pls!
Vedd figyelembe azt, hogy a hibernációs fájl és a rendszervisszaállítási pontok is rengeteg helyet elfoglalnak.
A méretből adódóan feltételezem SSD-d van, így a hibernációt eleve érdemes lenne kikapcsolnod (parancssorból 'powercfg -h off'), valamint a rendszervisszaállítás is elehet 10-20 gigát, plusz a lapozófájl mérete is gyárilag 8 GB-ra hízik, vagy tovább, teljesen feleslegesen. Elég, ha lekorlátozod 1-2, vagy 1-3 GB tartomány közé.
Köszönöm, csak a régi rendszervisszaláálítási pontok törlésével felszabadult majd' 10giga!
ezer hála! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!