Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Lehet frissiteni Kali Linuxrol...

Lehet frissiteni Kali Linuxrol Ubuntu 14.10re? Hogyan?

Figyelt kérdés
2015. febr. 27. 18:04
 1/5 anonim ***** válasza:
Újratelepítéssel.
2015. febr. 27. 18:53
 2/5 A kérdező kommentje:
s akkor ha van mellette egy windows 7 is? es nem szeretnem itorolni a windowst?
2015. febr. 27. 21:53
 3/5 anonim ***** válasza:
Nem kell mivel külön partíción létezik mindkét OS. Csak azt nem értem minek az olyannak Kali Linux aki ezekkel a triviális dolgokkal sincs tisztába? :D
2015. febr. 27. 23:12
 4/5 A kérdező kommentje:

programozashoz kell egy akarmilyen linux verzio, mert a terminalbol direkt lehet c / c++ programokat irni es futtatni gcc/ g++ al, nos ezert telepitettem a kalit...de mivel ez igazabol hackelesre van ki akarom cserelni egy ubuntura... igazabol attol tartok, hogy amikor ki akarom cserelni a ket linuxot, osszeomlik a grub, es nem erem majd el egyik OP rendszert sem (mert mar megjartam)

Most pendriveon van az ubuntu, es mikor pendriverol bootolom a gepet nem ismeri fel az ubuntut(viszont a mas gepen, ahol nincs linux ott bootol magatol). Na ezt nem ertem en hogy miert van

2015. febr. 28. 10:31
 5/5 anonim ***** válasza:
gcc-t a legtöbb disztró tartalmazza ha nem valami minimalista verziót telepítesz, úgyhogy nyugodtan kezdhettél volna Ubival vagy Mint-el. Ha jól csinálod a GRUB sem omlik össze.
2015. febr. 28. 13:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!