Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Mért nincs olyan opció hogy 2.1?

Mért nincs olyan opció hogy 2.1?

Figyelt kérdés

(Realtek HD)

Olyan megerőltető lett volna egy drága alaplaphoz egy olyan driver-t (VAGY OLYAN LAPOT..) csinálni, amiben van 2.1-es beállítási lehetőség? Nem egy gépem volt, ez egy gamer pc, kvadrofon meg 5.1 meg hasonlók vannak csak?:D Kvadrofon.. mert azt aztán biztos sokan igénylik!.. Szóval nagyjából 2.1-es hangrendszert használ a jó nép nekem is egy drága 70 wattos van és nem tudom pontosítani a rendszerben? Az alaplap driverén?!.. Szóval van valami kis kapu vagy sztereón kell használnom továbbra is? Értem hogy ha belegondolunk sztereó, de nem úgy vettem.. mert van külön sztereó mint tudjuk.

2015. febr. 26. 20:05
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Én téged nem foglak föl. Egy 30 ezres 2.1 egy egy modern nagy teljesítményű fadobozra ami 70 wattos azt mondani hogy vacak... Mert az hogy ez még az igazi-tól nagyon messze, (nem túl közel) van pl a nővéremék 240 watt-jától és még mindig egy lakásról van szó nem egy 5 millás vizes falú családi házról.. hogy gyenge meg vacak az felháborító! szerinted egy 70 wattos hangon egy 20gb os fullhd film egy közepes szobában csukott ajtónál gémer gépen vacak?? 70% ra feltekerve? Igen? ha igen akkor te egy nagyon lúzer gyerek vagy
2015. febr. 26. 23:33
 12/13 anonim ***** válasza:

Szerintem a lúzerség ott kezdődik, hogy egy mondatot nem tudsz leírni hiba nélkül.

Egy kis olvasmány:

[link]

Csapasd 70 wattal, csak egyszer mérd le a hangerőt, és számolj utána. Aztán ébredj rá, hogy a közelében sem vagy.

2015. febr. 26. 23:40
 13/13 A kérdező kommentje:
alig látok és félig alszok, okay majd holnap szólok sounwave-nak hogy mérje le a hangot mert ha nem egyezik az akármivel akkor már viszem is vissza!
2015. febr. 26. 23:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!