Mért nincs olyan opció hogy 2.1?
(Realtek HD)
Olyan megerőltető lett volna egy drága alaplaphoz egy olyan driver-t (VAGY OLYAN LAPOT..) csinálni, amiben van 2.1-es beállítási lehetőség? Nem egy gépem volt, ez egy gamer pc, kvadrofon meg 5.1 meg hasonlók vannak csak?:D Kvadrofon.. mert azt aztán biztos sokan igénylik!.. Szóval nagyjából 2.1-es hangrendszert használ a jó nép nekem is egy drága 70 wattos van és nem tudom pontosítani a rendszerben? Az alaplap driverén?!.. Szóval van valami kis kapu vagy sztereón kell használnom továbbra is? Értem hogy ha belegondolunk sztereó, de nem úgy vettem.. mert van külön sztereó mint tudjuk.
Szerintem a lúzerség ott kezdődik, hogy egy mondatot nem tudsz leírni hiba nélkül.
Egy kis olvasmány:
Csapasd 70 wattal, csak egyszer mérd le a hangerőt, és számolj utána. Aztán ébredj rá, hogy a közelében sem vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!