Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Mért nincs olyan opció hogy 2.1?

Mért nincs olyan opció hogy 2.1?

Figyelt kérdés

(Realtek HD)

Olyan megerőltető lett volna egy drága alaplaphoz egy olyan driver-t (VAGY OLYAN LAPOT..) csinálni, amiben van 2.1-es beállítási lehetőség? Nem egy gépem volt, ez egy gamer pc, kvadrofon meg 5.1 meg hasonlók vannak csak?:D Kvadrofon.. mert azt aztán biztos sokan igénylik!.. Szóval nagyjából 2.1-es hangrendszert használ a jó nép nekem is egy drága 70 wattos van és nem tudom pontosítani a rendszerben? Az alaplap driverén?!.. Szóval van valami kis kapu vagy sztereón kell használnom továbbra is? Értem hogy ha belegondolunk sztereó, de nem úgy vettem.. mert van külön sztereó mint tudjuk.

2015. febr. 26. 20:05
1 2
 1/13 A kérdező kommentje:
Témán kívül: ugye van a gyári platform driver, Ezt tudom netről rakni, érdemes? mint a vga-ák esetében egy frissebb verzió reményében?
2015. febr. 26. 20:08
 2/13 anonim ***** válasza:
A 2.1 is sztereó. Idióta. A 70 wattos vackod meg jó lesz maximum 35-nek is... A terhelhetőség egyébként sem mérvadó.
2015. febr. 26. 22:20
 3/13 A kérdező kommentje:
a 30 ezres 70 wattos "vackom" 70 watt! szebben szól mint a te 50 wattos 5.1 ed, jaa neked 3 ezer wattos van anyád nézi vele a híradót te kolbásztestű! kifolyna a füled ha hallanád ez fadoboz majdnem 100 watt!! 30 ezrért házimozik kapni te nyominger és nem 2.1-et akkor elmélkedj még azt fuss neki újból te kutyaeledel
2015. febr. 26. 22:24
 4/13 anonim ***** válasza:
Mint mondtam a terhelhetőség lényegtelen. 30-ból meg egy normális hangszórót nem veszel, nemhogy egy egész szettet.
2015. febr. 26. 22:57
 5/13 A kérdező kommentje:
nekem elég normális az hogy a régi logitech 5.1 et elveri hangzásban erőteljes szép tiszta remeg a fotel ház minden , ha hallád nem állítanád az ellenkezőjét és 30 ból egy 2.1 nagyon is tökéletes ! 70 watt egy közepes szobában egy asztalon ami 50 centire van tőled hmm igen valóban ... HULYEGYEREK! mondom a fostalicska 5.1 et elveri ez gamer cucc na csáá te 3 ezer watttttttttttttt
2015. febr. 26. 23:02
 6/13 anonim ***** válasza:
Ez elképesztő :D Nincs 5.1-em, nem nézek annyit filmet. Csak két gagyi, második generációs rockit 6-om van. Még mindig nem érttted meg, hogy lehet az 1000 wattos is, nem az szabja meg a hangerőt és minőséget. A 2.1 pedig továbbra is sztereó, ezt sem sikerült felfognod :(
2015. febr. 26. 23:07
 7/13 A kérdező kommentje:
jó , de ezek szépen szólnak tisztán és erősen dobbannak nem remeg ki nem ugrál nem torzít és teljesen jó! 2.1 et általában 10 ezer ft vesznek vagy 5-6 ezer az áruházakban nem 30 ba na pá kösz a semmit, időközben rájöttem hogy sztereó
2015. febr. 26. 23:11
 8/13 anonim ***** válasza:

"időközben rájöttem hogy sztereó"

Végül is csak kétszer írtam le, de nem gond. Süt az értelem...

2015. febr. 26. 23:16
 9/13 A kérdező kommentje:
a kérdésben is benne van, nagyon nem érdekelt mit írsz mert aki a 70 wattot leszólja úgy hogy a márkát sem tudja vagy a kivitelt
2015. febr. 26. 23:19
 10/13 anonim ***** válasza:
Még mindig nem sikerült felfogni, hogy a terhelhetőség (teljesítmény) nem fejezi ki a hangerőt, és annak minőségét?
2015. febr. 26. 23:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!