Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » 0xc000001 hiba jon elo miutan...

0xc000001 hiba jon elo miutan ujrainstaltam a PC-t, windows 8?

Figyelt kérdés

Helotok

Ujrainstalaltam a gepemet W8 x64...de a telepites befejezese utan mikor restartal...egy ilyen hiba jon ki boot utan:

0xc000001

Probaltam automatic repairt,de ez nem ment vegbe....

Probaltam: CMD ben a Bootrec /fixmbr

Bootrec /fixboot

Bootrec /scanos

Bootrec /rebuildbcd ,de ez sem segitett.

Itt valami baj lehet,hogy a boot mode LEGACY+UEFI ben van?

Probaltam mar kapcsolgatni...de nem jartam sikerrel.

Az OS egy SSD re van telepitve.

Megprobaltam ugy is hogy a biosban eloszor attalitottam csak UFEI re....de a telepites utan ismet elojott ez a hiba.

2015. febr. 26. 11:55
 1/5 anonim ***** válasza:
A hibakód hibás telepítőforrásra utal, egyes fájlok hiányoznak. Telepítsd (nem buherált) lemezről, ne maszekolt pendrájvról.
2015. febr. 26. 12:27
 2/5 A kérdező kommentje:

fejlemeny:

Ha lehuzom a HDD es csak a SSD van fent,akkor elindul a windows...de ha visszadugom akkor mar nem megy. -kiirja hogy prepare automatic javitas...de nem tortenik semmi..

Most megprobalom ujbol ratenni az USB ak windowsot es ujbol feltelepiteni. UEFI -t valasztjam csak ki?

Ez nem buheralt windows.orginal az MS download centerbol (ingyenesen huzhatok le dolgokat innend,mivel kaptunk valami free licencet a sulibol)

2015. febr. 26. 12:40
 3/5 anonim ***** válasza:
Nem látom okát, hogy legacy módot használj. Tisztán UEFI megfelelő. Ha van CD meghajtód, akkor továbbra is javasolnám, hogy írd ki lemezre, az a biztos.
2015. febr. 26. 12:46
 4/5 A kérdező kommentje:

Feltelepitettem DVD rol az SSD-t.

Ha visszadugom a sata kabelt a HDD hez akkor mar nem indul el a boot. ILyenkor azt irja hogy boot fajl nem talalhato indulaskor....

Vagy pedig egyaltalan nem tortenik semmi csak kijon kis idore hogy automatikus javitas ,de nem tortenik semmi,csak a msi logo van a hatterben.

Ha SSD en elinditom a windows es menetkozben mikor mar betoltodott a windows radugom a SATA kabelt, a Sajatgepben nem jon elo a radugott HDD. A lemezkezelose mutassa. Idaig ment siman az a HDD,a Bios is kijelzi.

2015. febr. 26. 14:41
 5/5 A kérdező kommentje:

hogyan allitsam be a biost?

[link]

2015. febr. 26. 15:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!