Power Point dokunentum, lehet hogy vírus?
Figyelt kérdés
Kaptam ma 1 Power point dokumentumot, lehet hogy vírus de fogalmam sincs hogy nézhetném meg h káros e a gépemre. Megnyitáskor a következőt adja be: "Kattints a lenti szövegre 2x gyorsan". majd 1 nyíl ami 1 szövegre mutat:"Pre mojho priatela" . nemtudom mit jelent, de megőrülök ha nemtudom meg mi is ez xD ha rákattintok 2x 1 biztonsági figyelmeztetés jön elő, ami szerint vírus is lehet. Ezen a linken le lehet tölteni ---> ***** CSAK SAJÁT FELELŐSSÉGRE. ha valaki tud segíteni megköszönném. MSN-re is fel lehet venni ha 1 kicsit bonyolultabb a válasz.. (frodofaszgyerek kukac hotmail com)-> bocs h hülyén irtam de nemtom h lehet e msn cimet kiirni.* Automatikusan eltávolított tartalom.
2010. febr. 12. 23:02
1/5 anonim 

válasza:

Alapszabály hogy ismeretlen e-maileket nem nyitunk meg hanem azonnal törlés....
2/5 A kérdező kommentje:
csakhogy ezt 1 ismerősöm küldte és eléggé vicces gyerek folyton ilyeneket küldözget de eddig nemvolt belőle baj
2010. febr. 12. 23:07
3/5 A kérdező kommentje:
szóval a kérdés az lenne hogyan tudnám kideríteni hogy árt e a gépnek? vagy hogy pontosan mit is akar futtatni? valami VBS fájlt de ezekkel még nemvolt jó tapasztalatom
2010. febr. 12. 23:11
4/5 anonim 

válasza:

amiben nem bízol meg azt nem kell megnyitni, kérdezd meg tőle mi az amit küldött.
5/5 anonim 

válasza:

Ha VBS fájl akkor szerintem egy VBS script. Én úgy tudom, hogy ezek a VBS sriptek könyen elkészithető Viccces/idegesítő szívatások. Olyanok mintha hiba üzenetkel lennének és a "hiba üzenet" szövegét te álitod be. Ez persze nem biztos. Szóval azért néz utána. :)
És, hogy a kérdésre is válaszoljak neked. Ha ismered is a srácot de olyan e-mailt küldött amibe nem vagy biztos ne gyísd meg. :)
Bocs, ha későn írtam, remélem segítettem neked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!