Hogy lehet feliratos filmet nézni?
Figyelt kérdés
Nem adja be egyik lejátszóm se a feliratot, próbáltam már állítgatni, de nem működnek. (Media Player, Classic, Real Player, ViPlay). Hogy lehet megcsinálni? Régen pedig jó volt... Nem tudom, hogy most mi a baj.2010. febr. 12. 20:46
1/6 anonim válasza:
Nekem a BSplayer mindig lejátssza. Sőt az még a neten is megkeresi és letölti, ha nem találnál.
2/6 anonim válasza:
vlc media player-t ajánlom filmekhez. Codec nélkül is lejátszik szinte mindent.
A felirat nevének ugyanannak kell lenni mint a filmnek.
Például:
a film neve: Avatar_2009.avi
a feliraté : Avatar_2009.srt
így mennie kell. Egyébként vlc-ben lehet feliratot megnyitni is, úgy nem kell hogy ugyanaz legyen a neve, de egyszerűbb, ha ugyanaz mert akkor automata. Ráadásul úgy az asztali dvd lejátszók is kezelik (csak akkor ha ugyan az a neve)
3/6 anonim válasza:
Bocs h vissza kérdek ez OFF de ha fent van a klm player, meg amit mondtatok, hogy dönti el a film h mibe játsza? ez érdekelne?!!!!
4/6 anonim válasza:
hogy érted hogy mibe játsza? milyen programmal? mindig azzal indítja ami alapértelmezettnek be van állítva
5/6 anonim válasza:
DivX player de vigyázz mert mind vírusos de ez nem azt jelenti hogy rossz az nagyon is jó csak vírusos lehet online nézni moovie hu -n de ahhoz is kell divx player ^^
6/6 A kérdező kommentje:
Kössz a segítséget.
2010. febr. 15. 20:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!