Tudtok esetleg olyan progit javasolni, amivel itthon le tudnám tesztelni a Sims 3 game-et - hogy mennyi memóriát eszik a futtatása alatt?
Egy olyan programok keresek, amivel megtudhatom, hogy egy játék a futtatása során mennyi memóriát emészt fel. Tudtok esetleg ilyet? Lehetőleg ingyenes progi - nekem még a 30 napos is jó, csak nem szeretnék fölöslegesen a 8 GB memória mellé még egyet venni, ha nem azzal lenne a gond. Jelen esetben a Sims 3 -hoz keresek.
Köszönöm!!
Azt nem mondta, hogy nem fut, csak szaggat - nem is kicsit.:) Azért az más! :) Én mindenesetre azt olvastam, hogy minél több kieg.-et tesz föl az ember, annál több memót zabál - nekem 4 kivételével mindegyik fent van. De ettől eltekintve furcsállom, hogy komoly gépen - amin még a Skyrim is teljes full beállítással szalad, szaggasson nekem egy ilyen jellegű játék, mint a Sims.
Köszönöm a tanácsokat - megpróbálom azzal!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!