Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Tudtok esetleg olyan progit...

Tudtok esetleg olyan progit javasolni, amivel itthon le tudnám tesztelni a Sims 3 game-et - hogy mennyi memóriát eszik a futtatása alatt?

Figyelt kérdés

Egy olyan programok keresek, amivel megtudhatom, hogy egy játék a futtatása során mennyi memóriát emészt fel. Tudtok esetleg ilyet? Lehetőleg ingyenes progi - nekem még a 30 napos is jó, csak nem szeretnék fölöslegesen a 8 GB memória mellé még egyet venni, ha nem azzal lenne a gond. Jelen esetben a Sims 3 -hoz keresek.

Köszönöm!!

2015. febr. 22. 10:22
 1/5 anonim ***** válasza:
Feladatkezelő.
2015. febr. 22. 10:23
 2/5 anonim ***** válasza:
Ha 8 GB RAM-mal nem fut a Sims 3 akkor más problémád van.
2015. febr. 22. 10:46
 3/5 anonim ***** válasza:
feladatkezelőnél nem fogsz jobbat találni
2015. febr. 22. 11:01
 4/5 A kérdező kommentje:

Azt nem mondta, hogy nem fut, csak szaggat - nem is kicsit.:) Azért az más! :) Én mindenesetre azt olvastam, hogy minél több kieg.-et tesz föl az ember, annál több memót zabál - nekem 4 kivételével mindegyik fent van. De ettől eltekintve furcsállom, hogy komoly gépen - amin még a Skyrim is teljes full beállítással szalad, szaggasson nekem egy ilyen jellegű játék, mint a Sims.

Köszönöm a tanácsokat - megpróbálom azzal!

2015. febr. 22. 12:49
 5/5 anonim válasza:
Úgy hallottam hogy a játék se tökéletesen van megírva mert olyanoknál is beszaggat akinek elég komoly gépe van. Az már komoly ha egy játékhoz nem elég 8 Gb. 8gb felett már renderelésre szokták használni a memóriákat jobban.
2015. febr. 24. 08:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!