Dell Latitude laptop, Windows 7- lehet itthon ujra telepítést csinálni, vagy mindenképp szervíz?
A jelenlegi verzió ujra telepítésére gondolok, nem frisítésre, ahhoz már öregecske a vas :)
Nagyon belassult már, kb két éve volt ujra telepítve, ugy emlékszem 7000 foritot fizettem.
De ha itthon is, egy amatörnek meg lehet csinálni, akkor inkább megspórolnám azt a pénzt...
A Dell honlapjáról letöltöd a megfelelő drivereket.
Gondolom van C és D partíciód. A telepítésnél a C-t kell majd formázni és telepíteni rá a Win7-et. Ha vannak adataid a C-n, arra gondolj és a jelszavakra is! Win 7 telepítése sok leírás van a neten hogyan megy.
Köszi a választ!
Tudsz olyan megbízható weboldalt, ahol pontról, pontra leírják a teendöket?
Mint említettem, eléggé kezdö vagyok, szóval egy "hülyeálló" weboldal kellene :)
01:40-nél a formázásról van szó. Magyar telepítőnél a C-re állva >>>advanced-fejlett<<< telepítés lehetőségeinél formázhatsz. Csak a C-t, semmi mást!!! A 100MB-ost is hagyd békén.
https://www.youtube.com/watch?v=RhIc2MncE34
Egy kérdés. windows 7 telepítő lemez van kéznél ?
Hát a 7000 Ft picit rablás volt
Akkor nemfog menni
de gondolom netröl se tudsz leszedni ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!