Mikor dobják piacra (itthon) a Windows 10-et?
"De te ezt így nem találod meg az interneten?"
--> Valahol azt találtam, hogy 2015 ELEJÉN adják ki, több infót nem találtam, ezért kérdeztem.
--> Lesz**om, hogy 1 évig ingyenes lesz, ezt is olvastam, de nekem NINCS se 7, se 8-as licencem, ezért MEGVESZEM, vágod?
2015 eleje szerintem nem valós, most demózták, hogy milyen lesz, 1-2 TechPrev még biztosan jön, esetleg valami RC, mint korábban, mielőtt a boltokba kerül. Ha minden jól működik, nyár előtt akkor sem lesz belőle semmi.
Árban szerintem kb. az eddigi 30-80e körüli összegben lehet számolni attól függően, hogy dobozos, online, OEM vagy nem OEM, illetve hogy Pro, vagy Home.
Kérdező: nem kéne nekemesned azon okból, hogy nem tudtam, hogy neked nincs win7ed vagy 8ad. Ez kimaradt a leírásból.
Az meg külön fura, hogy ezt el tudtad olvasni, de azt már nem, hogy csak az első beta verzió jön ki februárban, a "stabil" verziót ősz utánra ígérik. Csak mert ha az egyik információt el tudtad olvasni, akkor felteszem, a másikat is.
2015 június vagy július.
Egy újabb adatgyűjtő keylogger érkezik.
Remek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!