Hogy lehet megváltoztatni a számítógép íp-jét?
Ja igen azt kifelejtettem hogy wi8.1 en van .
(Ha ez egyáltalán számít)
Szolgáltatótól függ. Lehet, hogy naponta, lehet, hogy csak havonta cserélik az IP-t.
A problémádra az IP csere nem lesz megoldás.
Proxyn keresztül nem fogsz játszani, mert akkora sebességet és pinget nem biztosít.
Mit akarsz újra telepíteni?
Miért nem az eredeti problémát próbálod megoldani a mindenféle bohóckodás helyett?
Miért írja ki, hogy hibásak a bejelentkezési adatok? Mert valamit félregépeltél. Mit kell csinálni? Jelszó emlékeztetőt kérni v. írni a supportnak.
Hát tudod nem vagyok valami nagy gép zseni ezért kérdezem. És nem engedi azt írja : A megadott kulcs érvénytelen.
Már szinte mindent próbáltam az adminokkal is beszéltem de hiába aszt mondták hogy ők nem tehetnek semit. Mondták hogy beszéljek az alapítóval : őt is bejelöltem skypen de még nem jelölt vissza :( És nekem nem muszály a régi kari ezért gondolom ha újra rakom a gépet akkor regisztrálhatok egy újat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!