Nem tudom, hogy jó helyen kérdezem-e. Ha van a facebookon egy tetszikelős oldal, aki az oldalt üzemelteti, az látja név szerint is azokat akik lájkolják az oldalát, vagy csak a számokat látja, hogy hányan kedvelték?
Figyelt kérdés
2015. febr. 17. 21:41
1/3 anonim válasza:
Bárki láthatja név szerint hogy ki likeolta az adott postot.
Ha zavar az ilyesmi, hozz létre egy álneves accot.
2/3 A kérdező kommentje:
Bocsi, lehet nem jól fogalmaztam. nem arra gondoltam, ha valaki lájkol egy posztot, azt tudom, mindenki láthazja. Hanem az érdekel, hogy magát az oldalt aki lájkolja,tehát felveszi kedvencei közé, az látható vagy sem az oldal tulajdonosa részére?
2015. febr. 17. 22:09
3/3 anonim válasza:
Látható. Vanegy külön menüpont ahol az összes követő, likoló, hozzászóló, sőt: látogató megjelenik név szerint.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!