A 7 Sins játék miért lép ki mindig a Tutorial betöltése után?
Figyelt kérdés
Olvastam, hogy Vistán nem megy a játék, de viszont volt akinek elindult úgy, hogy Xp-kompatibilitást beállította. Sajnos nekem Windows 7-en van. Ezért nem indul el? Pedig gondoltam, ha én is beállítom a kompatibilitást,jó lesz. De nem. Valaki segítsen! Tudom, hogy régi játék, de hátha valaki tud valami okosat mondani nekem.
Köszönöm!
2010. febr. 11. 22:02
1/1 A kérdező kommentje:
nem tudom, hogy aktuális-e még a kérdés. De szerintem nem az op.rendszerrel van a baj, hanem azzal, hogy nem elég a géped hozzá. Én Vistán is, Win 7-en is kipróbáltam, nem ment,kilépett a tutorial betöltése után. Aztán lett most nem régen egy jobb gépünk, felraktam és tökéletesen fut. Windows 7 alatt.
2010. jún. 18. 12:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!