Ez melyik weblapszerkesztő program?
Az operációs rendszer vagy az irodai szoftvercsomag
részét képező alkalmazás
Weblapkészítéshez használható
program
valószínűleg nem a frontpage mivel az nincs rajta a 2013-mas officeon. melyik lehet ez?
* A Microsoft FrontPage aktuális változata a listán található (ingyenesen használható) OFFICE SHAREPOINT DESIGNER 2007 program.
Tényleg, melyik lehet, jaj, melyik, melyik?
De akkor kibővítem, hogy megértsd:
a hivatásos weblapkészítők nagy része már nem bohóckodik ilyenekkel, mint a weblapkészítő alkalmazások. Lehet, hogy praktikus, és egyszerű, de az a biztos, amit kézzel írsz, nem az, amit egy program állít össze.
Nézd, én mint volt infótanár, programozó és rendszergazda, azt mondom, hogy ha ismered a HTML-t, akkor teljesen irreleváns, hogy mivel írod meg azt a weboldalt. Még akárWordben is csinálhatod (no, de nem az ő "weboldalszerkesztő" funkcióival), megírod a HTML kódot, aztán elmented egyszerű szövegként.
Ez a jó a HTML-ben, hogy gyakorlatilag bármivel készítheted.
Én amikor életemben először weboldalt készítettem (még a sulink weboldalát), Windows 3.1 alatt (mert a gépemen még az volt), jegyzettömbben készítettem.
A vizuális webszerkesztők egyrészt a kezdőknek valók, akiknek lövésük sincs a HTML-ről, másrészt meg arra nagyon jók, ha hosszabb nyers szöveget kell formáznunk. De magát a webszerkesztést egy informatikából kompetensebb egyén kódszinten végzi. Ott meg édesmindegy, hogy Jegyzettömg, GEdit, Notepad2, Notepad++, KompoZer, vagy DreamWeaver áll-e a rendelkezésre.
Egyébként meg volt infótanárként azt mondom, hogy hibás döntés volt most emeltre menned. Nem a webszerkesztés miatt, hanem mert a leírásod alapján még csak most ismerkedsz a programozással. Nem tudom, hogy a középszintűd hányas lett, de nyilván nem ötös, ez is kiderült világosan az írásodból. Ezek után felelőtlenség rá 1 évvel, különösebb felkészülés nélkül belevágni egy emelt szintűbe. Akkor már vártad volna ki a 12. osztályt, és mentél volna akkor. Addig lett volna alkalmad bőven begyakorolni mind a programozást, mind a webszerkesztést.
Ráadásul az, hogy mind a közép, mind az emelt szintet HTML-tudás nélkül akartad letenni...
Persze, nem az én dolgom, csak szerintem ez így felelőtlenség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!