Van olyan program amely képes stabilan egy beálitott FPS számot tartani?
Van egy 60Hz-es monitorom, és legtöbször 60 FPS fölé megy a játék és ugye ilyenkor elkezd csikosodni a képernyő ami zavaró. Ezért szeretnék találni egy ilyen program ha persze van.
Előre is köszönöm a válaszokat!
Igen, minden 3D mark ilyen, töltsd le bármelyiket, és van ilyen beállítási lehetőség!
De mondok még könyebb megoldást, minden játékba van olyan, hogy V-Sync -ezt kapcsold be, és max. 60 képkockát generál a játék...
Ha nincs a játékban véletlenül benne, akkor tuti van a graf.kártya illesztőprogramjának a beállításai között!
a játékban meg van köszönöm!
Majd még letöltöma 3Dmark-ot is és akkor majd ott remélem hogy pontosabban is be tudom álitani :D
"A Vsync pont azt csinálja, hogy szinkronizálja a képfrissítést a frame bufferrel."
Ezt elírtam mert pont fordítva a frame buffer kiolvasását szinkronizálja a képfrissítéssel! Egyébként létezik olyan is, amit először írtam, de ehhez spéci monitor kell, ami támogat Gsync (Nvidia) vagy Freesync (AMD) technológiát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!