Létezik olyan számítógép szervizes, aki a CTB Locker által blokkolt fájlokat visszafejti?
A vírust magát leszedtem a gépről, de a fényképek továbbra is blokkolva maradtak a gépen. Ezidáig 2 szervizest kérdeztem meg, az egyik azt mondta, hogy a merevlemez klónozással működik a fájlok visszanyerése, de ők nem vállalják. Egy másik pedig azt mondta, hogy a klónozással sem nyerhetők vissza, csak ha egyszer valaki a titkosító kulcsot megfejti.
Bárki, akinek van tapasztalata, kérem írja meg a szervizt. Köszönöm!
Köszönöm.
Szerencsére azokat a képeket, amiket 6-7 éve csináltam, azokat kiírtam DVD-re, szóval azok megvannak, az utóbbi bő 1 év veszett el :(
Hibáiból tanul az ember, ahogy feltöltöm a fényképezőgépről a képeket a gépre, azonnal kiírom DVD-re őket.
Egyébként valaha visszalehet majd kapni a fájlokat valahogy? :)
ezt egyszer én is benyeltem, sajnos nem lehet vissza nyerni őket:s, olvastam h merevlemez klónozással talán sokadik próbálkozásra
én emailben kaptam én szerencsés vagyok mert nagyon sokat letudtam szedni email címről, megismerőstől elkértem amit tudtam
ez van szívás
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!