Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Létezik olyan számítógép...

Létezik olyan számítógép szervizes, aki a CTB Locker által blokkolt fájlokat visszafejti?

Figyelt kérdés

A vírust magát leszedtem a gépről, de a fényképek továbbra is blokkolva maradtak a gépen. Ezidáig 2 szervizest kérdeztem meg, az egyik azt mondta, hogy a merevlemez klónozással működik a fájlok visszanyerése, de ők nem vállalják. Egy másik pedig azt mondta, hogy a klónozással sem nyerhetők vissza, csak ha egyszer valaki a titkosító kulcsot megfejti.

Bárki, akinek van tapasztalata, kérem írja meg a szervizt. Köszönöm!

2015. febr. 11. 17:57
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

Köszönöm.

Szerencsére azokat a képeket, amiket 6-7 éve csináltam, azokat kiírtam DVD-re, szóval azok megvannak, az utóbbi bő 1 év veszett el :(

Hibáiból tanul az ember, ahogy feltöltöm a fényképezőgépről a képeket a gépre, azonnal kiírom DVD-re őket.

Egyébként valaha visszalehet majd kapni a fájlokat valahogy? :)

2015. febr. 12. 17:26
 12/14 anonim ***** válasza:
Ha beköszönt a kvantumszámítógépek kora, akkor a mostani millió éves kódtörési idő lecsökkenhet egy elfogadható véges szintre, például pár hétre. Mondjuk ez nem holnap lesz, te is láthatod.
2015. febr. 12. 17:39
 13/14 anonim válasza:

ezt egyszer én is benyeltem, sajnos nem lehet vissza nyerni őket:s, olvastam h merevlemez klónozással talán sokadik próbálkozásra

én emailben kaptam én szerencsés vagyok mert nagyon sokat letudtam szedni email címről, megismerőstől elkértem amit tudtam

ez van szívás

2015. ápr. 14. 10:17
 14/14 anonim ***** válasza:
a fenykepek potolhatatlanok, es mentest kell roluk kesziteni kulso adathordozora. ha nem volt mentes akkor nem fontosak es ennyi
2021. márc. 17. 23:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!