Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Részletre lehet olyan számítóg...

Stark2000 kérdése:

Részletre lehet olyan számítógépet venni, ami az általam összerakott alkatrészekből van felépítve? Vagy csak komplett, mások által összeállított gépet lehet így?

Figyelt kérdés
Sajnos készpénzem nincsen gépre, viszont részletre ha tudnék venni, az nagy áldás lenne! Nem nagyon akarok a gépre sokat költeni... kb. ennyi az elképzelésem: I5 4***, 8GB RAM, 120GB SSD, 1-2TB HDD, ODD, valami normálisabb H87 / H97 / B85 alaplap, Corsair Carbide 200R gépház (példának), FSP Raider 550W / CoolerMaster G500W táp, meg egy GTX760 / GTX770 videokártya. Ezekből eléggé időtálló gépet lehetne faragni, ahogyan olvastam. Csak sajnos ez készpénzben rettentően sok, és nekem valószínűleg nem lesz annyim mostanság, hogy fedezzem a gépet. Ha részletre lehetne venni számítógép az általam kiválasztott alkatrészekből, annak nagyon örülnék, de létezik ilyen oldal / áruház? Ha igen, linkelnétek?

2014. nov. 17. 14:59
 1/7 anonim ***** válasza:

"Csak sajnos ez készpénzben rettentően sok"

Reszletben csak tobb lehet. :) Ha nem munkara hasznalod, inkabb varj amig felre tudsz rakni annyit, hogy megvedd az egeszet kp-n, addigra meg mennek is le az arak.

2014. nov. 17. 15:22
 2/7 A kérdező kommentje:
Igen, sajnos a kamat rengeteg lenne. 3 év után majdnem a dupláját fizetném vissza... Lehet tényleg félre rakok, de akkor eléggé szűk 1 év elé nézek. :s
2014. nov. 17. 16:25
 3/7 anonim ***** válasza:

Ha nem veszel ssd-t, akkor tudsz spórolni, nem tom mi értelme annak, hogy (1-2) másodperc alapp bebútoljon a gép, csak megbirod várni az a fél percet. ;)

Jelenleg mennyid van rá?

2014. nov. 17. 20:21
 4/7 A kérdező kommentje:
70.000 forint. SSD-t valószínűleg utoljára venném a videokártyával (ha már eldöntöttem, hogy havonta veszem meg az alkatrészeket), de csak akkor veszek, hogyha lassú lesz a rendszer, tehát ezt még eldöntöm. Elsőnek táp, gépház, alaplap, ram, processzor... stb.
2014. nov. 17. 20:45
 5/7 anonim ***** válasza:
ssd-t azt szigorúan, csak utoljára, az kell a leges leg kevésbé, de én nem venném meg havonta, tennék el neki pénzt és egyszerre, de te tudod. :)
2014. nov. 17. 20:52
 6/7 anonim ***** válasza:

"Lehet tényleg félre rakok, de akkor eléggé szűk 1 év elé nézek. :s"

Hat oregem, ha neked ennyire kellenek a jatekok a boldogsaghoz, ott komoly problemak vannak. Egyebkent van egy remek jatek, elethu grafika, a storyt is a vegtelensegig tudod bonyolitani es szamitogep sem kell hozza, a neve: ELET!

Egyebkent ha csoro vagy, jatssz regebbi jatekokkal, CS:S-t pl egy 60k-s hasznalt laptop is elvisz.

2014. nov. 17. 21:00
 7/7 A kérdező kommentje:
Ennyire nem vagyok játék b*zi, de azért a havonta 1-1 alkatrész talán belefér. 10.000 Forintot félre tudok rakni havonta. Na mindegy, majd meglátom. De 2 éven belül azért szeretném megvenni.
2014. nov. 17. 21:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!