Számítógépes körökbe mit jelent az a kifejezés hogy "moontolod"?
Figyelt kérdés
Az egyik torrent oldalroll letöltöttem egy progit és ezt a telepítési útmutatást kaptam.- Letöltöd
- Kiírod/moontolod
- Kövesd a telepítő utasításait
- Használod
#moontolod
2015. febr. 4. 23:05
1/6 anonim válasza:
*mount
Töltsd le a daemon tools t(vagy egy szimpatikus alternatíváját), utána dupla katt az iso ra és tada, mountoltad.
2/6 anonim válasza:
*mountolod. Magyarul: csatolod.
Amit letöltesz, az egy cd/dvd-képfájl. Hogy használni tudd, két lehetőséged van: 1. kiírod valódi CD/DVD-re,
2. használsz valami DVD-emulátor programot (pl. Daemon Tools), és azzal megnyitod. Ez a csatolás.
3/6 anonim válasza:
4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2015. febr. 4. 23:09
5/6 anonim válasza:
(Harmadik lehetőség, hogy 7zip-el vagy winRar-al kitömöríted és telepíted onnan. Azonban ha játékhoz kell CD/DVD, akkor nem lesz úgy jó, bár eléggé kevés ilyen játék van manapság. )
6/6 anonim válasza:
Azért lehet nem árt megemlíteni, hogy (ahogy a második válaszoló is írta) a kifejezés jelen esetben azt jelenti hogy "felcsatlakoztat". Nem csak lemezképfájlt, de meghajtót illetve partíciót is fel lehet csatlakoztatni, ami szintén mountolás. (Az más kérdés, hogy a windows szegénysége, hogy külön program szükséges a képfájlokhoz.) Erre van a daemon tools. Egyébként ha jól tudom, win8-tól fölfelé már van egy alapszintű megoldás erre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!