Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Milyen programmal javíthatnék...

Milyen programmal javíthatnék a videó kártyámon annyira, hogy elinduljon a Minecraft?

Figyelt kérdés
Előre is Köszönöm a válaszokat.

2015. febr. 4. 17:02
1 2 3 4 5
 31/49 coopper ***** válasza:

OK. Rendben.

AKKOR MEG MIÉRT NEM AZT IROD AMI A HIBA !!!!!!! SZERINTED MIBÓL KÉNE KITALÁLNOM HOGZ MI A HIBA !!!!!

Próbáld meg ezt letölteni (ugyan az, letöltöttem és felraktam a gogle drivére, kipróbáltam nekem müködik, modjuk win7-em van) :

[link]

Sok sikert.

üdv.

2015. febr. 5. 18:35
 32/49 A kérdező kommentje:

Most meg ezt írja ki:

Hiba

Ez a számítógép nem felel meg a szoftver telepítéséhez előírt minimális követelményeknek.

Most mit csináljak?

2015. febr. 5. 18:48
 33/49 coopper ***** válasza:

Szia.

Manuálisan kellene megpróbálni a drivert feltelepiteni.

Szed le ezt (ugyan az mint az exe, csak ez ki van bontva) : [link]

Bontsd ki.

Majd az eszközkezelőben keresd meg a videókártyádat (sárga kérdőjeles) jobb egér (vagy kétszeres kattintás) és Ilesztőprogram frissitése vagy telepitése gomb vagy menüpont. Aztán tallózd be neki a következő fájt (Ahová kibontottad a zippet) :InterGraphicsDriverSoftware\Graphics\kit49659.inf

(Ez a fájl tartalmazza a következő hardverazonositót : PCI\VEN_8086&DEV_2A42 )

Sok sikert.

Üdv.

2015. febr. 5. 19:08
 34/49 A kérdező kommentje:

Ha tallózással keresem meg azt amit az előző megadott?

Nos az van, hogy LETÖLTÖTTEM az előző válaszoló által adott DRIVERT és TELEPÍTETTEM is. Most akkor, hogyan tovább?

2015. febr. 5. 19:41
 35/49 coopper ***** válasza:

Szia.

Nézd meg az eszközkezelőben a videókártyádat. Mit mutat ? Van-e még sárga kérdőjel ? Ha van, akkor nem jó hozzá a driver amit linkeltem.

Ha nincs.

Akkor viszont próbáld állitani a szinmélységet és vagy a felbontást a vidókártáyádnál (az Asztalon jobb egér : Képernyőfelbontás - Speciális beállitások :

Vagy Adapter fülön : Üzemmódok gomb,

vagy Monitor fülön : Szinek gomb.

Válasz egy méretet és szint, vagy csak egy szint.

Sok sikert.

üdv.

2015. febr. 5. 20:01
 36/49 A kérdező kommentje:
Most találtam két (2) választást a régi videokártyát és ha azt rakom bele akkor még mindig sárga háromszög van benne a felkiáltójellel, de ha a másikat rakom (Általános Microsoft-videokártya) akkor MINTHA javulna a felbontás és akkor nincs sárga háromszög benne felkiáltójel, de még mindig nem a régi felbontás.
2015. febr. 5. 20:13
 37/49 coopper ***** válasza:

Szia.

Roszz a driver (illetve nem rossz, csak nem win8.1-hez való).

Próbáld meg még az eszközkezelőben a videókártyánál a windows updaté-t, hátha úgy sikerül frissiteni. (Van ott egy olyan gomb, hogy : Ilesztőprogram frissitése, majd utánna windows update)

Sok sikert.

üdv.

2015. febr. 5. 20:38
 38/49 A kérdező kommentje:
És hol javaslod, hogy hol keressek Illesztőprogramot a Számítógépen vagy az Interneten? Mert most az Interneten keres és TÖLTENE csak a töltés el se kezdődött csak ki van írva, hogy: Illesztőprogram letöltése.
2015. febr. 5. 20:47
 39/49 coopper ***** válasza:

Jó lesz az, csak ki kell várni, mig végez (ilyenkor nincs letöltés gomb, automatikusan letöltődik a driver valahová, gondolom temp mappa, és telepitődik is).

Ha sikerül akkor nyertél, ha nem talál az interneten, akkor sajnos, én nem tudok segiteni.

Üdv.

2015. febr. 5. 21:29
 40/49 A kérdező kommentje:
Mikor az Illesztőprogramot akarja letölteni akkor mindig a régi (AMIT LE ÁLLÍTOTTAM) Videokártyán akarja letölteni.
2015. febr. 6. 16:21
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!