Milyen programmal javíthatnék a videó kártyámon annyira, hogy elinduljon a Minecraft?
Szia.
Akkor ugyan ott, jobb egér gomb a letiltott videokártyán és "Engedélyezés"-t válaszd a menűből.
Sok sikert.
üdv.
Szia. 11. válaszoló megpróbáltam-jobb klikk- tiltás (ezután az eszközkezelő bevillant) utána megint jobb klikk és engedélyezés. De még mindig nem jó most a videokártya menünél (az eszközöknél) ha rámegyek akkor kiírja a videokártya típusát de van ott egy SÁRGA FELKIÁLTÓJEL.
Máshogy esetleg. Kérem....
Szia.
Sárga kérdőjel = Nincs telepitve driver, vagy ha van akkor az nem jó a hardverhez.
Telepitsd fel a drivert a videókártyádhoz.
Leirom a driverkeresős szövegemet, hátha segit :
Ha a gyártó oldaláról nem sikerül drivert leszedni, vagy amit leszedtél nem jó, akkor : Manuális driverkeresés hardverazonositó alapján :
Ez tuti módszer, de sajnos nem olyan egyszerű ez sem, a sok "driver update" - általában virusos - programok miatt amit az ilyen driveres honlapok megpróbálnak rád erőltetni, illetve ez is mint minden más nagy "üzlet" és nagyon sok a fizetős honlap .
Itt a módszer : http://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__programok__5..
Sok sikert.
Üdv.
Szia.
Ha a videókártyádhoz és operációs rendszeredhez illő drivert töltesz le és telepitsz fel akkor igen.
Sok sikert.
üdv.
Szia.
Ha megadod a videókártyád hardverazonositóját én megpróbálok keresni drivert hozzá.
Valami ilyesmit kell megadnod :
PCI\VEN_1002&DEV_9498&SUBSYS_10021002&REV_00
Üdv.
Szia.
Négy (4) darabot adott ki:
PCI\VEN_8086&DEV_2A42&SUBSYS_02121025&REV_09
PCI\VEN_8086&DEV_2A42&SUBSYS_02121025
PCI\VEN_8086&DEV_2A42&CC_030000
PCI\VEN_8086&DEV_2A42&CC_0300
Jót adtam meg?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!