Mit csináljak dvd íráskor?
üdv!nagyon remélem,hogy tud valaki segíteni,nah szóval:
filmeket töltöttem le avi formátumúak,és szeretném kiírni őket,hogy asztali dvd-n is nézni lehessen,ki is írtam(nero9) olyan sok lehetőség mondjuk nincs,van olyan,hogy adatírás,illetve lemez másolás,én mindig az írásra megyek természetesen,behívom a filmet,és írja,végez kiadja a dvd-t(újra írható) és futok a szobába betenni a lejátszóba,de nem játsza le,csak megjelenik egy képernyő 2/2-t mutat és 4 óra 0 percet,nyilván nem jól csináltam valamit mivel,nem tudom nézni a filmet,nagyon kérem akinek van türelme,és tudja orvosolni a problémát,írja le,hogy mi ilyenkor a teendő,nagyon szeretnék már írni filmeket.
* Automatikusan eltávolított tartalom.
Nem értem, én ha Nero 7-tel DVD-Videót készítek, akkor a konvertálás végén egyből írja is rá a lemezre, nem húzom át sehonnan sehova a videó ts mappát! Nekem az író neve van beállítva célnak, nem pedig az Image Recorder, nem a merevlemez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!