Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Mit csináljak dvd íráskor?

Mit csináljak dvd íráskor?

Figyelt kérdés

üdv!nagyon remélem,hogy tud valaki segíteni,nah szóval:

filmeket töltöttem le avi formátumúak,és szeretném kiírni őket,hogy asztali dvd-n is nézni lehessen,ki is írtam(nero9) olyan sok lehetőség mondjuk nincs,van olyan,hogy adatírás,illetve lemez másolás,én mindig az írásra megyek természetesen,behívom a filmet,és írja,végez kiadja a dvd-t(újra írható) és futok a szobába betenni a lejátszóba,de nem játsza le,csak megjelenik egy képernyő 2/2-t mutat és 4 óra 0 percet,nyilván nem jól csináltam valamit mivel,nem tudom nézni a filmet,nagyon kérem akinek van türelme,és tudja orvosolni a problémát,írja le,hogy mi ilyenkor a teendő,nagyon szeretnék már írni filmeket.

2010. febr. 9. 20:24
1 2 3
 11/27 A kérdező kommentje:
kedves utolsó válaszoló,fél óra alatt átkonvertálta az avi fájlot,már készítettem ilyet majd pedig a video Ts mappa tartalmát áthúztam a nero burning proginál rámentem az írásra kiírta a filmet,kivettem betettem a lejátszóba,de egy ilyen képernyő jelent meg: Cd TRK 2/2 4:09:12 Ha ilyen okos vagy mondd meg kérlek,hogy ezután mi a lépés??szép napot.
2010. febr. 15. 16:07
 12/27 anonim ***** válasza:
A Neroban a VideoTS mappát a DVD fájlok kiírása-menüponttal kell megírni. Úgy csináltad?
2010. febr. 15. 16:09
 13/27 A kérdező kommentje:
az a baj,hogy most meg nem telepítette fel a neró 7-et!megőrülök:(((((( csomó szabadhely eltűnt a helyi lemezről 8 giga nagyjából a kapacitása,2,5 giga volt a szabadhely most már csak 1,5 giga nem hiszem el,hogyan tudnék újra 2,5 gigát csinálni?sajnos most ez az elsődleges gondom:(
2010. febr. 15. 16:16
 14/27 anonim ***** válasza:
Azt az előbb elkészített VideoTS mappát törölted már? Az sokat foglal ugye.
2010. febr. 15. 16:22
 15/27 A kérdező kommentje:
az nem a helyi lemezen van,a fő gond az hogy a documents and settings nevű mappa tartalma folyamatosan nő,viszont nem nyúlhatok hozzá,mert ebből már volt gondom,és vihetném újra szerelőhöz a gépet,ugyan is minden windows összetevő system32 meg hasonlók azon van(3.8 giga),a nero burning progit majd letöltöm,azzal megpróbálom újra az írást,de előbb fel kell szabadítanom legalább 500mega helyet,csak még nem tudom hogyan,amúgy a kérdésedre válaszolva emlékszem egyszer már próbáltam így írni filmet,a video ts mappa tartalmát oda húztam balra,és rámentem az írásra,ott felajánlotta,hogy mire írja ki(dvd ISO MEG HASONLÓK),és én dvd videóként írtam ki.
2010. febr. 15. 16:32
 16/27 A kérdező kommentje:
*de továbbra sem játszotta le
2010. febr. 15. 16:33
 17/27 anonim ***** válasza:
Elmondom még egyszer: Nero-DVD fájlok írása-TS mappa behúzása. Olyankor a bal oldalon megjelenik egy AudioTS meg egy piros VideoTS mappa. Emlékeim szerint abba egyenként kell áthúzni a másik oldali TS-ből az elemeket. Utána írás, lehetőleg minnél alacsonyabb sebességgel. Lemez lezárása természetesen.
2010. febr. 15. 16:45
 18/27 anonim ***** válasza:
Felejtsd el a nerot.Ezt töltsd le és ezzel konvertáld és írd ki.
2010. febr. 15. 16:48
 19/27 anonim ***** válasza:
Ez kell neked nem a Nero. *****

* Automatikusan eltávolított tartalom.
2010. febr. 15. 16:49
 20/27 anonim ***** válasza:

Nem értem, én ha Nero 7-tel DVD-Videót készítek, akkor a konvertálás végén egyből írja is rá a lemezre, nem húzom át sehonnan sehova a videó ts mappát! Nekem az író neve van beállítva célnak, nem pedig az Image Recorder, nem a merevlemez.

[link]

2010. febr. 15. 16:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!