Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Mit csináljak dvd íráskor?

Mit csináljak dvd íráskor?

Figyelt kérdés

üdv!nagyon remélem,hogy tud valaki segíteni,nah szóval:

filmeket töltöttem le avi formátumúak,és szeretném kiírni őket,hogy asztali dvd-n is nézni lehessen,ki is írtam(nero9) olyan sok lehetőség mondjuk nincs,van olyan,hogy adatírás,illetve lemez másolás,én mindig az írásra megyek természetesen,behívom a filmet,és írja,végez kiadja a dvd-t(újra írható) és futok a szobába betenni a lejátszóba,de nem játsza le,csak megjelenik egy képernyő 2/2-t mutat és 4 óra 0 percet,nyilván nem jól csináltam valamit mivel,nem tudom nézni a filmet,nagyon kérem akinek van türelme,és tudja orvosolni a problémát,írja le,hogy mi ilyenkor a teendő,nagyon szeretnék már írni filmeket.

2010. febr. 9. 20:24
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
én is jártam ugyanígy az asztali dvd-vel. én mindíg adat dvd írásra megyek, s így lejátsza a dvd is.
2010. febr. 9. 20:34
 2/27 A kérdező kommentje:
én is,de nekem nem játssza le:)Neked is avi film amit írsz?
2010. febr. 9. 20:43
 3/27 anonim válasza:
Sztem nem jáccik le divxet az asztali lejáccód.
2010. febr. 9. 21:02
 4/27 Jenci ***** válasza:
A lejátszód biztos,hogy divX-es?
2010. febr. 9. 21:02
 5/27 anonim ***** válasza:
első vagyok. igen, avi formátumú filmeket írok.
2010. febr. 10. 14:39
 6/27 A kérdező kommentje:
nem divx-es a lejátszóm,már néztem,ilyenkor mit lehet csinálni??
2010. febr. 10. 14:56
 7/27 anonim ***** válasza:

A Nero-ban nincs olyan, hogy DVD-Videó készítése? Nekem a Nero 7-ben igen, akkor gondolom a 9-ben is van. Azt válaszd, majd add hozzá a filmet, vagy filmeket. Én már csináltam olyan lemezt, amin 3 film van.

Itt a Nero átkonvertálja a filmet DVD formátumura, majd a végén ki is írja azt lemezre. Időbe telik, egy filmnél 45 perc, 1 óra is lehet, a géptől, film hosszúságától is függ.

....vagy veszel egy divx-es dvd lejátszót. :)

2010. febr. 15. 15:26
 8/27 A kérdező kommentje:

ááá hiába,letöröltem a nero9-et mert sz*rt sem ér,annyi lehetőség van,hogy adatírás illetve lemez másolás,azt kész:)

azóta letöltöttem a nero express 3 nevű progit,na ott van van olyan,hogy dvd video írás,kb egy óráig írta is,majd a végén ezt írta ki:az írási folyamat sikeresen lezajlott,aha de a lejátszóm nem játsza le,betettem de olyan mintha üres lenne a dvd,egyre biztosabb vagyok benne,hogy velem van a gond:(

2010. febr. 15. 15:35
 9/27 anonim ***** válasza:
A dolog roppant egyszerű: az asztali lejátszód NEM képes a divx-xvid filmek lejátszására. Akkor miért várod el tőle, hogy valami csoda folytán mégis megtegye? Cseréld le, vagy kezdj el szórakozni az avi filmek dvd-be konvertálásával, amire rengeteg program található a neten. Csak éppen több óra mire elkészít egy-egy filmet. Amúgy a kész produktumot a Neroval a dvd fájlok kiírása menüpont alatt lehet majd lemezre írni. Ja, és még valami: a későbbiekben (ha netán új lejátszót vennél) akkor ne felejtsd el a Neroval lezáratni/véglegesíteni a lemezt, mert másképpen nem ismeri majd fel, mindegy, hogy avi-t vagy dvd-t írsz rá. Azért mondom ezt, mert újraírható lemez esetén nem a projekt lezárása írás után az alapértelmezett beállítása a Neronak, azt hiszem.
2010. febr. 15. 15:49
 10/27 anonim ***** válasza:
Valöszinüleg ott lesz a baj, hogy régi tipusu a lejátszód. Ha tényleg nem játszik le Divix-et, akkor jobban teszed, ha veszel egy modernebbet.
2010. febr. 15. 15:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!