Mit csináljak dvd íráskor?
üdv!nagyon remélem,hogy tud valaki segíteni,nah szóval:
filmeket töltöttem le avi formátumúak,és szeretném kiírni őket,hogy asztali dvd-n is nézni lehessen,ki is írtam(nero9) olyan sok lehetőség mondjuk nincs,van olyan,hogy adatírás,illetve lemez másolás,én mindig az írásra megyek természetesen,behívom a filmet,és írja,végez kiadja a dvd-t(újra írható) és futok a szobába betenni a lejátszóba,de nem játsza le,csak megjelenik egy képernyő 2/2-t mutat és 4 óra 0 percet,nyilván nem jól csináltam valamit mivel,nem tudom nézni a filmet,nagyon kérem akinek van türelme,és tudja orvosolni a problémát,írja le,hogy mi ilyenkor a teendő,nagyon szeretnék már írni filmeket.
A Nero-ban nincs olyan, hogy DVD-Videó készítése? Nekem a Nero 7-ben igen, akkor gondolom a 9-ben is van. Azt válaszd, majd add hozzá a filmet, vagy filmeket. Én már csináltam olyan lemezt, amin 3 film van.
Itt a Nero átkonvertálja a filmet DVD formátumura, majd a végén ki is írja azt lemezre. Időbe telik, egy filmnél 45 perc, 1 óra is lehet, a géptől, film hosszúságától is függ.
....vagy veszel egy divx-es dvd lejátszót. :)
ááá hiába,letöröltem a nero9-et mert sz*rt sem ér,annyi lehetőség van,hogy adatírás illetve lemez másolás,azt kész:)
azóta letöltöttem a nero express 3 nevű progit,na ott van van olyan,hogy dvd video írás,kb egy óráig írta is,majd a végén ezt írta ki:az írási folyamat sikeresen lezajlott,aha de a lejátszóm nem játsza le,betettem de olyan mintha üres lenne a dvd,egyre biztosabb vagyok benne,hogy velem van a gond:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!