Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Win 7-ben eltűnt a start menű...

Win 7-ben eltűnt a start menű és a tálca. Mi lehet a gond?

Figyelt kérdés
Előzmény nem rémlik, indítás után az oprendszer felállt, rendesen működött, a szokásos programokat használtam, aztán minden rendkívüli esemény nélkül eltűnt, a lényeg, hiába nyomom a win gombot, nem nyílik fel a start menü, és a tálca se látszik.

2015. febr. 2. 14:23
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

Első próbálkozások között volt, sajnos nem.

Összesen annyi történik a billentyű lenyomásakor, hogy az épp nyitott program, vagy párbeszédablak felső sávja villan egyet.

2015. febr. 5. 14:43
 12/15 levis56 ***** válasza:
Három napja mióta kiírtad a kérdést én már újra raktam volna a rendszert.
2015. febr. 5. 18:06
 13/15 A kérdező kommentje:
persze, teljesen igazad van, a gond, hogy nagyon éles feladataim vannak, nem merek kockáztatni a rendszervisszaállítással járó bonyodalmakat.
2015. febr. 6. 07:23
 14/15 A kérdező kommentje:
a rendszervisszaállítás megoldotta, mindenkinek köszönöm a segítséget!
2015. febr. 8. 10:29
 15/15 Sarady Balazs Bela válasza:
Sziasztok. Nekem ugyanez a problémám. Elcrashel az explorer.exe, majd eltűnik a tálca és a start menü. De van egy kis infom ehhez. Nekem ez csak azóta van, mióta egy DLLSuite nevű programmal, lecseréltem a régi explorer.exe-t egy újra.
2017. ápr. 13. 19:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!