Win 7-ben eltűnt a start menű és a tálca. Mi lehet a gond?
Figyelt kérdés
Előzmény nem rémlik, indítás után az oprendszer felállt, rendesen működött, a szokásos programokat használtam, aztán minden rendkívüli esemény nélkül eltűnt, a lényeg, hiába nyomom a win gombot, nem nyílik fel a start menü, és a tálca se látszik.2015. febr. 2. 14:23
1/15 levis56 válasza:
Talán teljes képernyős módban van. Vidd fel az egér kurzort a jobb felső sarokig tökre,hátha kidobja a visszaállítási lehetőséget.
2/15 A kérdező kommentje:
Köszi, de sajnos nem az a gond.
2015. febr. 2. 15:43
3/15 anonim válasza:
Ez annak a jele szokott lenni, hogy elcrashel az explorer.exe Ha elő tudod szedni a feladatkezelőt (ctrl+shift+ESC vagy ctrl+alt+del), ott fájl>új feladat (futtatás)->explorer és visszajön.
4/15 A kérdező kommentje:
Köszi a tippet! sajnos nem jártam sikerrel.
(A feladatkezelőben a folyamatok alatt él az explorer.exe. Az az alkalmazások/új feladat útvonalon explorer.exe-t keresve egy "feladat: könyvtárak - állapot: fut" jelenik meg.)
Mit csináljak, vagy mi más lehet a gond?
2015. febr. 3. 05:30
5/15 levis56 válasza:
Próbálj egy rendszer visszaállítást csinálni.
6/15 anonim válasza:
Jobb klikk-asztali elemek megjelenittése-pipáld ki és jónakk kell lennie.ird ha sikerült
7/15 A kérdező kommentje:
Szia, köszi, kipróbáltam, de sajnos nem.
2015. febr. 4. 18:43
8/15 levis56 válasza:
Itt vedd ki a pipát a tárca automatikus elrejtése négyzetből.
9/15 A kérdező kommentje:
Sajnos ez a panel sem jelenik meg, ha alt+tab-bal léptetek, látszik a kis ikonja, de nagyban nem jön be. Szóval valami generális blokkokás alatt van a start menü.
2015. febr. 5. 07:32
10/15 anonim válasza:
Gyors kérdés: ha a billentyűzeteden megnyomod a zászlós Windows-gombot, előjön a start menü?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!