Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Nagyon belassult a gépem,...

Nagyon belassult a gépem, tudnátok segíteni?

Figyelt kérdés

A Daemon Tools Lite a végtelenségig mountol, a Windows Media Player is csak áll és vár, ha el akarok indítani vele egy videót, de van, hogy a Sajátgépbe lépve az ottani dolgokat (meghajtókat, stb) sem tölni be, illetve tölti, csak szintén a végtelenségig. Kisebb reklámprogramokat sikerült fognom AVG-vel, de nem tudom mitől jönne rendbe a gép. Tudtok javasolni valamit?

Az oprendszer mellesleg Win7 Home Premium, úgy fél éve vettem.

2015. jan. 31. 14:02
 1/4 CspCsj ***** válasza:

HDSentinel mit ír ki a merevlemezről?

[link]

Mióta lassú a gép? Volt közvetlenül azelőtt telepítve program, vagy rendszerfrissítés, driver, egyéb?

Rendszer indulása is lassú, vagy egy percen belül azért megjelenik az Asztal az ikonokkal és a háttérképpel?

Csökkentett módban indítva a gépet is lassú? (Bekapcsolás után F8-at nyomogasd, és a megjelenő menüben válaszd a Csökkentett módot)

[link]

2015. jan. 31. 15:42
 2/4 A kérdező kommentje:
Mountolni akartam egy játékot a Daemon Toolsszal, de valami hibát írt, ki, és nagyjából az óta, tegnap óta ilyen. Frissítés vagy hasonló nem volt. A Sentinel sem ír ki hibát (mellesleg köszi a linket :) ). Amúgy a Daemont letörölni vagy újratelepíteni sem tudom még a vezérlőpulton keresztül sem, mert kb a felénél megáll a folyamat, és a ctrl-alt-delhez kell folyamodnom, hogy bezárjam. Nem jelzi sehol, hogy futna a program a háttérben, és lassítaná, de ha nem tudom törölni, akkor csak fut valahol, nem?
2015. jan. 31. 16:10
 3/4 CspCsj ***** válasza:

Esetleg nézd meg a bekapcsoláskor induló programok listájában, hátha más gyanús dolgot is találsz: Start menü > Futtatás: msconfig > OK > Automatikus indítás fül.

Ami nem kell kiveheted a pipát - utána minden indításkor figyelmeztet, hogy módosították a rendszerindítási beállításokat, amíg ki nem pipálod a figyelmeztetésnél, hogy ne szóljon többet.

2015. jan. 31. 19:47
 4/4 A kérdező kommentje:
Áhh, ki volt pipálva a Daemon, azért futott, de most már minden oké. Meglepően egyszerű :D Nagyon köszönöm a segítséget!! :)
2015. jan. 31. 22:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!