Létezik, hogy az adobe frissitéstől belassult a gépem, a böngészőm?
A gép írta, hogy frissítsem az adobe flash playert, megtettem, közben nyitva volt az oopera böngésző, írta, hogy zárjam be, megtettem, kész a frissítés és érezhetően lassabb az internetem. Lassan tölti be a youtube-on is a videókat, akadozik, még a gyakorit is lassabban tölti be..
Mit tehetek?
Előre is köszönöm a válaszokat!
Szia!
Az, hogy az interneted lassabb, nem valószínű, hogy magától a frissítéstől van. A flash playert arra használja a böngésző, hogy flash alapú dolgokat meg tudjon jeleníteni. Amennyiben nincs flash az oldalon, nyilvánvalóan nem kell hozzá a flash playert felhasználni.
Amire esetleg gondolnék, hogy a háttérben van egy letöltés, ha be van állítva, hogy valami automatikusan töltse le ( pl. Windows frissítések lehetnek automatikusak , ha jól emlékszem, Java frissítés, stb ).
Vagy, hogy maga a géped lassul, amit akár a temporális fileok, sok szemét, és még elég sok minden okozhat. Ha ez áll a háttérben, akkor érdemes egy töredezettségmentesítést, vagy ha már ráfér a szerkezetre, akkor egy operációs rendszer újrarakást csinálni.
Ha továbbra sem oldódik meg a gond, akkor érdemes felkeresni az internet szolgáltatót, hogy nézzenek utána.
De, ha tudod, hogy pontosan milyen sávszélességgel rendelkezel, akkor a speedtest.net nevű oldal elég pontosan meg tudja határozni, hogy jelenleg mi a tartománya max feltöltés/letöltésnek, és ez alapján, ha sokban eltért, akkor mint mondtam, fel kell venni a kapcsolatot az internet szolgáltatóval.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!