Mi az a Sharder 2. 0?
Sziasztok! Nekem lenne egy olyan problémám Win 7-en, hogy nem megy a Farming Simulator 2009-es játék (traktoros) mert azt írja ki hogy:
"Error: Could not init 3D system.
Sharder Model 2.0 is requied.
Please install the latest video driver."
Nekem eddig a CoD4 és egyéb játékok kitűnően működtek, csak ez a farmosnál akadt ki.
A bexaróst írónak:
írható videókártya= eeprom memoriachippel van ellátva, elektronikus úton törölhető, írható .
Az tény, hogy nem mindenki ért úgy a számítógépekhez, mint te, de azt se felejtsd el, hogy az ott leírt magyarázatból már lehetett tudni, hogy mit javítottam.
Ja, és még csak annyi, hogy ha emlékszel rá ezt írtad te:
"bios-frissítés"
Tudod mit beszélsz?
1.Semmi köze hozzá.
2. Ha nem ért hozzá az ember akkor bizony a gépet kidobhatja...
A legtöbb bios-frissítés egy sima exe fájl, letöltöd, elindítod. Ha akarod , akkor az eredeti bios-tartalmat ki is mentheted ugyanezzel az exe-vel.
Én csak erre -is - reagáltam. Sajnos .......
A kérdezőt meg ne piszkáld, hiszen nem mindenki érthet a számítógépekhez úgy mint te .
A régebbi vistás driverek nagy része is elindul win 7 alatt.
Hu, köszi hogy megvédtél =)
Szeretném ezt a témát lezárni mert már megoldódott a problémám. Köszönöm a segítséget =)
Kedves előző válaszadó!
Nem piszkálni akartam a kérdezőt, hanem szerintem ez alap dolog lenne, hogy a legfrissebb az oprendszerhez megfelelő drivert rakjuk fel (útmutató első 3 pontjában megtalálható is mint tudjuk. )
Most a vid kártya biosáról hebegtél itt vagy az alaplai biosról? Csak mert (mivel már azt hittem, hogy hülyeségeket beszélek) megkérdeztem egy igen komoly cégnél (sokan ennek a cégnek a járműveivel utaznak, lehet te is ) dolgozó rendszergazdát aki minimum 4 diplomával rendelkezik, és hát amint meghallotta az arca sápadt lett miket habogtál itt XD
Na mind1, te dolgod.
Ja és alaplapi biost nem érdemes frissíteni mint mondtam (akár hiszed akár nem lehet, hogy manapság egy exe vel kell csak, de sajnos nem ilyen egyszerű, [sőt a gyártó cégek sem ajánlják ! ] )
UI:
VÍRUSOS LINKET NE TEGYÜNK KÖZRE!
Gondolom, AVAST - van feltelepítve :-)
A kérdező lezárta ezt a témát!
Mindenkinek viszont látásra!
hagyjál már az avast! al XD
NIS van feltéve... És tudod, a 2690 fertőzött fájl, és a bejelentett oldal amúgy is magáért beszél -.-
Így igazságos:
Tényleg hamut szórok a fejemre, ugyanis - a linket, amire hivatkozott a válaszoló, törölték. A másik linket -amelyet már el is felejtettem- tényleg megfertőzték, elég sok reklám- és kémprogram vírus volt rajta ( bocsánat). A válaszoló volt olyan kedves, újra ellenőrizte, a "2690 lecsökkent 3-ra".
Kedves válaszoló! A "leszúrásod" teljesen jogos!!
Mégegyszer elnézést!
Remélem, a legközelebbi válaszod is ilyen volumenűűűű lesz!
Kérem felpontozni! Megérdemli!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!