Adobe Reader-ből hogyan lehetne kivágni egy képet, ha később azt be akarom illeszteni word-be?
Az előző sajnos jól mondja. A PDF nem szerkeszthető.
Én is print screen gombal szoktam mindig, majd után beillesztem paint -be, kivágom a nekem kellő részt, és lementem jpg -be. Az után bárhol felhasználhatom.
Mi az hogy nem szerkeszthető egy PDF? Hol éltek ti?
Amúgy ha pl. van egy pdf fájlod akár az egészet is átkonvertálhatod doc-ba mondjuk a "cloudconvert" segítségével, majd a megfelelő képet kiollózod.
A PDF --> Word konventek is karakterfelismeréssel teszik szerkeszthetővé a dokumentumot.
Ez ugyan olyan megkerülése a dolognak, mint a print screen. Csak persze kényelmesebb.
Igen, csak még ebben az eredeti minőséget kapod vissza print screenel, se képkivágással nem.
Pl. Van egy 1024x768-as és egy 1920x1080-as felbontású monitor ha a kisebb felbontásúban lesz kivágva a nagyobb monitoron már alapból torzult lesz... konverterekkel meg elvileg nem.
Figyelmedbe ajánlom ezt a programot, kipróbáltam, működik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!