Miért lassú a The Hunter?
Figyelt kérdés
Letöltöttem a The Huntert de a grafikát teljesen leminimalizáltam és még így is nagyon laggol. Egyszerűen nem tudok mit csinálni. Kérlek, ha tudtok akkor adjatok pár tippet hogy hogyan oldhatnám meg. (videó kártyát nem tudok most venni)2015. jan. 26. 22:29
1/7 anonim válasza:
"(videó kártyát nem tudok most venni)"
Ha a játékot sikerült lelopni valahonnan, a szükséges gépet miért nem?
2/7 anonim válasza:
Elso: free to play jatek.
Kerdezo: ha minden minimumon van es megsem jatszhato, akkor csak gep upgrade-el orvosolhatod a problemat, ha tetszik ha nem.
3/7 A kérdező kommentje:
Uh számítottam erre. Az a helyzet hogy 15 éves vagyok és a szüleimmel tervezzük hogy veszünk egy számítógépet de az nem mostanában lesz. De köszönöm :)
2015. jan. 26. 23:01
4/7 A kérdező kommentje:
Ó és első: Mert nincs most annyi pénzünk. ;) Egy normális gép ami elbírja még a sims 4-et is full grafikán 100-200 ezrek. Az alatt nem kapsz csak egy szart vagy használtat.
2015. jan. 26. 23:10
6/7 A kérdező kommentje:
Huu hát most nem tudnám megmondani. Dell a gépem na azt tudom. Holnap biztosan le tudom majd írni. :)
2015. jan. 26. 23:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!