Bittorrent miért lassú?
tegnap raktam újra a gépet ezért a legújabb bittorrent van most rajta és valami miatt amikor hozzáadnék egy új torrentet letöltésre kb 10 másodpercet vár mielőtt feldobja az ablakot amin leokézhatom hogy letöltse...
nem tudja valaki mi okozhatja?
a reklám cuccokat kikapcsoltam rajta, de az előzön is és ott nem volt ilyen gond miatta, nemtudom köze lehet e hozzá..
Leszedsz helyette egy Deluge-t, vagy esetleg egy qBittorrentet. Nagyon hasonló felület, és ugyanazt, vagy többet tudnak nála (a Bittorrent egyébként ugyanaz mára, mint az uTorrent, csak lila nem zöld, telerakták szeméttel mostanra).
Ha ragaszkodsz az utorrenthez, akkor vagy tegyél fel régebbi verziót, vagy válts át egy negyed évig valami másra, aztán hátha jön egy jobbfajta release-verzió.
Egyébként nem magnet linkes letöltéssel próbáltad ugye? Ott kell neki egy kis idő, mire lekérdezi az adatait.
.torrent fájloknál és magnet link-nél is ugyanilyen lassú
szerencsére van egy régebbi verzió is elmentve a vinyón bittorentből, felrakom inkább azt.
qbittorrentet próbáltam tegnap nekem az nem jött be
a vuze leap vagy leaf vagy micsodát meg vírusnak jelezte azt inkább nem is próbáltam ki
hozzászoktam már a bittorrent/utorrent felületéhez aztán nehezen szoknék át más felületre
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!