Ez normális, vagy ez így hogy?
Már kétszer telepítettem újra a rendszert.. Ugyan is a minap észrevettem hogy közel 200GB eltűnt a nagy semmibe!
Utána néztem merre lehet, de semmi, nyoma sem volt. A biztonsági mentések sem voltak beállítva és egyszerűen nem tudtam rájönni mi hogy merre.. Avast is naprakész volt, és a tűzfal is be volt kapcsolva. Oké, kiszámoltam újra hogy mi mennyi helyet foglal, játékok stb.. 209GB sehol! Jó, lefuttattam a "híres" smart defrag-ot ("töredezettségmentesítő") igaz, előtte a Windows saját töredezettségmentesítő-jét is lefuttattam.. és mit ad isten, legalább 10-11GB-al még kevesebb hely lett a program futása közben! Oké, újraindítottam a smart-ot és megint 1-2gb-al kevesebb lett.. :D Nem fordítva kéne hogy működjön? Na mind1. Meguntam újra telepítettem a rendszert.. És ezt még nem írtam, de a frissítés.. az mi már hogy 188 frissítésre ki ír 700mb-ot kb és ha feltelepítem mert ugye kéri.. akkor vagy 10gb-om elvész megint az éterbe? a nagy semmibe? Jó nem baj, oké de hát ez nem fejezi be soha!? már a 4-5-8. napon is még talál valami fos frissítést ami ugyan csak gb-okat tüntet el a gépemről! Ezek a frissítések mikor szűnnek meg? Vagy ha nem telepítem fel mint csak pl azt a 300-at amit rá erőszakol a felhasználóra az befolyással lehet a játékaim v progik működésére? Mert ha nem akkor kikapcsolom vagy manualra állítom.. Nagyjából ha tudnátok nekem ezekre választ adni, nagyon örülnék.. mert itt már csak napok óta frissítés meg szabad hely eltűnés van de gyakorlati fájlaim nincsenek...
Az újra telepítés nálad mit jelent? Mert sokan azzal b/*aszák el hogy nem újra, hanem rátelepítik a rendszert.
Hívj egy szakit és megcsinálj neked normálisan, de így látatlanból fogalmunk sincs, talán ha mutatnál e mappa listát a C:-ről mérettel.
Szívesen kikapcsolnám én is őket, de nem tudom mivel járhat.. én azért játszok rajta, online is stb, de ha valóban nem jelent szinte semmit akkor kikapcsolom őket!?
Azért köszi a válaszokat, utolsó passz ránézek.. most megint telepített friss-eket 2gb... és 3 perc vagy 4 elteltével a winfos talált újjjj frissítéseket :DD ez milyen gáz már...
Lapozófájlnak nem sok haszna van ha van 4GB ramod akkor beállíthatod pl 512MB-ra de akár többre is csak helyezd át egy másik meghajtóra.
A hibernálás szintén értelmetlen az is törölhető, annak a mérete megegyezik a RAM méretével.
A rendszer visszaállítás szintén semmi ha már vissza kell állítani akkor ott nagy baj, tehát kikapcsolható.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!