Kerio personal firewall hogy kell letörölni?
lenne egy olyan problémám hogy feltelepitettem a kerio personal firewalt de nem tudom hogy minek
most meg sehogy sem engedi letörölni se mappástol
se ugy hogy a programok eltávolitásánál a vezérlőpultban mert ott probáltam de miután megcsináltam onnan eltünt a de a program fileoknál ott maradt
és nem engedi törölni mindig azt irja hogy a program fut a de a t
álcán nem engedi bezárni sehogysem
hogy kéne letörölni?
szerinted?
Próbáltam de sz@rt se ér letörölni akarom nem kikapcsolni
ctrl alt del
futó folyamatokból szedd ki és már törölheted is
ha így nem megy akkor csökkentett módba ugyan ez
google fordító lefordítása
Csökkentett módban BÁRMI törölhető.
De én a Ccelaner Eszközök menűjéből szoktam, jobb egérgomb arra, amit törölni akarsz, Eltávolítás.
Ha sehogy sem megy, akkor Startmenű, Minden program alá beírod: regedit. Ez a Windows Regisztrációs adatbázis, két helyen megnyitod a Software-t, megkeresed a Kerio-t, jobb egérgomb, törlés. De ne nyúlj semmi máshoz!
uninstallt kerestem de az nem volt probáltam kitörölni a mappát a totalban vagy a dokumentumokban de nem engedi mert azt irja hogy használatban van és ez igaz is mert a tálca jobb also sarkában fut de az istennek se engedi bezáni,
a regit-et beirtam megkerestem a softwareben jobb klikk törlés ki is törölte onnan de a mappa meg a tartalma még mindig ott van a program fájloknál.
passz...
köszi azért az ötleteket mindenkinek.
Majd megmérgelem magamat és ujra telepitem :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!