Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Mi az a spyhunter 4? És ami...

Mi az a spyhunter 4? És ami fontosabb, hogy tudom letörölni?!

Figyelt kérdés
2014. dec. 26. 22:53
 1/8 anonim ***** válasza:
2014. dec. 26. 23:07
 2/8 anonim ***** válasza:
Szerintem szerezd meg inkább valahonnan a Your Uninstaller! Pro program valamelyik verzióját (a legutolsó 7.5.2014.03), az leszedi neked (Magyarul is tud).
2014. dec. 26. 23:19
 3/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen mindenkinek! :)

Anyukámnak kölcsönadtam a laptopomat, ezzel a "friss" programmal kaptam vissza. Nem tudom pontosan ez, nem találkoztam még ilyennel, - de nem is akarok vele megismerkedni!

2014. dec. 26. 23:44
 4/8 lali51 ***** válasza:
A kéretlen alkalmazásokat keresi meg és ha aktiválva van el is tudja távolítani.
2014. dec. 27. 00:26
 5/8 fersk ***** válasza:

@lali51

Te ebben egy picit tévedsz...

Ez egy "lehúzós" program.

2014. dec. 27. 01:30
 6/8 anonim ***** válasza:
73%
A SpyHunter egy hatékony kémprogram eltávolító átlátható és könnyen használható felhasználói felülettel. Ez a program a megfelelő választás azon felhasználók számára, akik nem használják sokat a számítógépet. Sok szakértő javasolja tapasztalt ügyfeleknek a Spyhunter szoftvert, mint egyszerű, megbízható megoldást általános kémprogramokkal, váltságdíj-alapú (ransomware) parazitákkal, reklámprogramokkal, böngésző-eltérítőkkel és hasonló fenyegetésekkel szembeni megoldást. Két különböző verzióban érhető el, így ingyenes, és fizetős változatban is le tudja tölteni számítógépére. Azért ajánlott a Spyhunter, mert kémprogramok elleni védelemre tervezték, naprakész frissítéseket tartalmaz, és ingyenes technikai támogatást szolgáltat a Spyware-Helpdesk-től. Kiterjedt kémprogram-leíró adatbázist használ, ami rendszeresen frissül. Jelenleg közel 30,000 különböző biztonsági és adatvédelmi fenyegetés leírását tartalmazza, így biztos lehet benne, hogy képes rendbe hozni számítógépét olyan jól, mint más elterjedt kémprogram eltávolítók.
2014. dec. 27. 12:56
 7/8 A kérdező kommentje:
Tyűha, nagyon szépen ezeket a válaszokat! :)
2014. dec. 27. 18:40
 8/8 anonim ***** válasza:

"

A SpyHunter egy hatékony kémprogram eltávolító átlátható és könnyen használható felhasználói felülettel. Ez a program a megfelelő választás azon felhasználók számára, akik nem használják sokat a számítógépet. Sok szakértő javasolja tapasztalt ügyfeleknek a Spyhunter szoftvert, mint egyszerű, megbízható megoldást általános kémprogramokkal, váltságdíj-alapú (ransomware) parazitákkal, reklámprogramokkal, böngésző-eltérítőkkel és hasonló fenyegetésekkel szembeni megoldást. Két különböző verzióban érhető el, így ingyenes, és fizetős változatban is le tudja tölteni számítógépére. Azért ajánlott a Spyhunter, mert kémprogramok elleni védelemre tervezték, naprakész frissítéseket tartalmaz, és ingyenes technikai támogatást szolgáltat a Spyware-Helpdesk-től. Kiterjedt kémprogram-leíró adatbázist használ, ami rendszeresen frissül. Jelenleg közel 30,000 különböző biztonsági és adatvédelmi fenyegetés leírását tartalmazza, így biztos lehet benne, hogy képes rendbe hozni számítógépét olyan jól, mint más elterjedt kémprogram eltávolítók."

A Spyhunter maga is egy rühes, lehúzós program, ami semmire nem jó és kb lehetetlen törölni.

2015. dec. 10. 20:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!