Vettem egy fujitsu siemens amilo m3438 laptopot, újraraktam win7 32vel, és hiába töltök le hozzá drivert, egyik sem akar el sem indulni, rendszergazdaként sem. Valami tanács, vagy link a reális driverekhez?
Figyelt kérdés
2015. jan. 20. 01:04
1/2 anonim válasza:
A "rendes" driverek itt vannak:
De úgy látom, Windows XP-re van csak, elég régi darab. Megpróbálkozhatsz darabonként felinstallálni mindent az eredeti gyártó honlapjáról, ha ezek nem működnek, de ahhoz nem árt páréves rutin. Eszközkezelőben a fel nem ismert eszközök tulajdonságában van egy ID, azzal kell keresgélni (VEN<valami>DEV<valami>...)
2/2 anonim válasza:
Ne írj privát üzenetet!
Ha fel akarod rakni az XP-t (amit nem ajánlok), kelleni fog hozzá az alaplapi SATA driver kislemezen, vagy nLite-tal felütve. De az XP már nagyon régi. Windows 7 vagy Windows 8.1 a megoldás, és keresgélj hozzá drivert úgy, ahogy mondtam!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!