Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Hová tűnt a Windows MovieMaker...

Hová tűnt a Windows MovieMaker-rel készített filmem?!?!?!?!?!?!

Figyelt kérdés

Három napig vágtam egy klippet, s mikor elkészültem, elmentettem a szokásos módon a filmfile-t. Egy darabig dolgozott is rajta, majd kiírta ez a SZEMÉT, hogy nem sikerült menteni a filmfile-t, mert egyes elemeit nem találja filmnek, ill. győződjek meg róla, hogy elég hely van a célmappában?!?!?! ( közel 500 giga helyem van! )Úgy van beállítva a WiMovieMaker, hogy az utoljára használt projectet nyissa meg indításkor,de most csak egy üres kezdőlapot hoz be és azt írja ki, egy másik program használja "a korábban WinM.Maker-rel elmentett " projectemet!?!?!? Miféle másik program?!?!?!

SEGÍTSÉÉÉÉÉG!!!!!

2010. febr. 7. 16:16
 1/3 anonim ***** válasza:

Szerintem véletlen kitörölted közben azokat a fájlokat amiket használtál a filmben.Nézd meg a gépeden hogy az összes fájl megvan-e abban a mappában ahonnan importáltad a programba.Ha esetleg áthelyezted azmég nem gond:belépsz a programba és ahol egy piros X van a fájl helyén oda kétszer klikkelsz és megkeresed.

Sok sikert!!!

2010. febr. 8. 09:18
 2/3 anonim ***** válasza:
hát próbáld meg oda visszarakni a filmben használt képeket videókat ahol volt. ha meg sokáig vágtad ergo komolyabb filmet vágsz akkor tölts le isohubt.com ról ingyen torrenttel sony vegas-t vagy ulead vagy corel video studio-t
2010. febr. 8. 17:37
 3/3 A kérdező kommentje:

Köszi mindenkinek!

Végül is megcsináltam újra a filmet, annyira elszontyolodtam.........:D

Közben az is kiderülni látszik, az lehetett a baj, hogy egyes filmrészletek, amiket berakosgattam a WinMouvie-ba hogy összevágjam, nem a gépen voltak, hanem csak egy pendrive-on, s miután lehúztam a gépről, már nem találta-értelemszerűen.........Mondjuk így sem értem, hogy magát a projectet, amit a program már ugye a pc-re mentett el, miért nem tudta megnyitni a WinMouvie azután, hogy a pendrive már nem volt számára elérhető?!?!

2010. febr. 9. 22:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!