64bit-es Windows-on futnak a 32bit-es cuccok?
Figyelt kérdés
2011. okt. 31. 15:52
2/12 anonim válasza:
Ha lehet használj 64 biteset, de ha nincs csak 32 bites az is megy persze...
3/12 Heckler válasza:
Az b*szna be, ha nem futnának, a software-ek feléből még mindig nincs 64-es.
4/12 A kérdező kommentje:
Játékot különböztetnek meg bit szerint, mármint 32bit-est és 64bit-est? Vagy a játék más mint egy program?
2011. okt. 31. 19:42
5/12 anonim válasza:
Ugyanaz. Mindegyik program, csak a játékok még nagyrészt 32 bitesek, mert sokkal egyszerűbb egy kis programot 64 bitesre átírni, mint egy játékot ami néha évekig készül több tucat programozó és grafikus együttműködésével...
6/12 A kérdező kommentje:
Hogyan lehet egy programot átírni 32-ről 64bit-re vagy fordítva?
2011. nov. 1. 11:48
7/12 anonim válasza:
Programozói tudás elengedhetetlen...
8/12 A kérdező kommentje:
Kösz mindenkinek!!!!!!!!!!
2011. nov. 2. 12:40
10/12 A kérdező kommentje:
Köszi a linket, kb fél órát olvasgattam, és arra a következtetésre jutottam, hogy abszolút nincs szükségem a programozásra, és hogy soha nem lesz belőlem programozó. Nem azért mert nem tudnám felfogni mindazt, amit egy programozónak tudni kell, hanem azért mert sem a matek, sem a programozási nyelvek nem érdekelnek. Arra számítottam, van olyan program ami úgymond "enter"-re teszi a dolgát, én meg csak nézem (vagyis úgy gondoltam, egy program átírása kb olyan mint egy videó konvertálása).
2011. nov. 3. 08:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!