Miért nem tudom feltelepíteni az μTorrent-et?
Figyelt kérdés
Végigmegyek a telepítésen, és a végén azt írja, hogy utorrent has crashed...
De ettől függetlenül elindul, viszont az utorrentnek nyoma sincs sehol. Se a telepített programok listájában, se a program fájlok között nincs ott.
Próbáltam a 3.1.3-at és a 2.2.1-et is.
Win8.1 x64
2015. jan. 17. 00:06
1/3 anonim válasza:
Az utorrent manapság szerintem felejtős, a legjobb torrent kliensből a legrosszabbá vált. Próbáld ki a qbittorrentet, szerintem nem fogsz csalódni. (És bónusz, hogy fut minden oprendszeren.)
2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Végül is igazad van, nem is értem miért nem jutott eszembe, hogy mást telepítsek fel helyette. Biztos megszoktam már ennyi év után az utorrentet.
Egyelőre úgy néz ki, hogy teljesen jó lesz nekem a qbittorent, nem fogok az utorrenttel szenvedni.:)
2015. jan. 17. 20:02
3/3 anonim válasza:
Én Utorrentet ajánlom. Egyébként a nyelvi csomagok telepítésével van a probléma. vagy azt kapcsolod ki, vagy netet és sikerül. Ne add fel, nekem is így ment fel :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!