A Game Maker-rel vagy a Construct 2-vel lehet könnyebben játékot készíteni?
Figyelt kérdés
Még teljesen kezdő vagyok, két játékot csináltam youtube videók alapján. Melyik lenne jobb egy egyszerű, mégis szórakoztató játékra? Esetleg egy másik program? Angolul tudok. Később persze szeretnék a játékfejlesztéssel és programozással komolyabban foglalkozni.
Köszönöm a válaszaitokat!
#játék #programozás #játékkészítés #játékfejlesztés #Blender #Game Maker #játékkészítő program #kezdő játékkészítés
2015. jan. 16. 19:03
1/3 anonim válasza:
Ha szeretnél később játék fejlesztéssel foglalkozni ezeket felejtsd el gyorsan ez csak játszadozásra való....
2/3 A kérdező kommentje:
De hát kezdő vagyok...akkor mit ajánlassz?
2015. jan. 18. 15:59
3/3 anonim válasza:
Először is tanulj meg valamilyen programnyelven programozni.
PL:c++
ott is az alapokkal kezdj.
mielőtt belegvágsz azt elmondom neked hogy nehogy azt hidd hogy hetek hónapok múlva egy gta szintű játékot összeraksz
sok sok gyakorlás kell hozzá hogy akár egy márió szintű játékot megírj... ha megtanulsz programozni programozóként gondolkodni javaslom elsőnek egy szöveges kalandjáték megtervezését és megírását. aztán kezdj egy kissebb platformjáték megírásával...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!