Mondanátok pár könnyen (könnyebben, kezdőként) kezelhető animáció (s film) készítő programokat?
Blendert próbálgattam, nem is rossz, de laptopon nincs numpad, és azzal forgat meg minden xdd
2 hét múlva már gépnél leszek, szal akkor nem lesz gond, de többféle programot is ki szeretnék próbálni :)
(az animációs filmembe amit maaaaajd akarok ha megtanultam vmennyire, abba lennének emberek, meg Budapest egyik kerületét akarnám valahogy reprodukálni; és nem gyerekmese; csak támpontok esetleg a program kiválasztásához :D)
A Blenderhez mérhető ingyeneset nem fogsz találni. Elvileg kísérletezhetsz pl. az Anim8orral is, de szerintem nem leled benne majd sok örömödet.
Állítsd inkább át a billentyűzetedet (a User Preferences képernyő Input fülén pipáld be az Emulate Numpad kockát), akkor a normál számbillentyűk is használhatók nézetváltásra. Csinálhatsz magadnak 4 nézetes képernyőt is, és amelyiken dolgozol, kinagyíthatod/visszacsukhatod Ctrl+felnyíl, Ctrl+lenyíl gombokkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!