Tudtok animációs programot ami könnyen kezelhető de nem az a nagyon gagyi?
Meglep, mert szerintem nagyon hasonlít a Flashre, valószínűleg csak azon múlik, hogy te mennyire dolgozol vele precízen. Biztos, hogy töviről-hegyire kiismerted?
De sebaj, itt van még kettő. A Creatoonhoz töltsd le a kulcsot is, és helyezd készenlétbe, mert indításkor azonnal kérni fogja a futtatását:
Sajnos, az egész kínálat elég szűkös, magyarul tudót nem találtam. Lehet, hogy valamennyit segít az indulásban egy régi válaszra írt oldalam. A Creatoonnal kapcsolatos rész itt kezdődik:
Mivel a szövegem többször is hivatkozik az eredeti kérdés körüli diskurzusra, illő közölnöm, hogy az itt van:
http://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__programozas_..
Közben a honlapom címe megváltozott, ezért a hozzászólásokban szereplő linkek már nem élnek, de tulajdonképpen a fentebbi útmutatóról van szó -- úgyhogy a kérdéstől odaugrani nem tudsz, de párhuzamosan olvasgathatod a kettőt.
Nemigen van rálátásom a fizetős programokra, de a Flashnek és a hasonló Swish-nek egészen biztos, hogy létezett 32 bites változata, csak esetleg régebbi verzió. A Google szerint az After Effectsnek is:
Szvsz mire töviről-hegyire kitanulod őket, meglesz a 64-es géped is. :)
Precíz animációhoz nehezen kezelhető program kell.
Ajánlom a számomra top 4-et:
1.Blender (ez egy nagyon-nagyon nehezen kezelhető animáció és játékkészítő program.Gyönyörű animációk, 3D-s játékok születnek meg benne.Ha profi vagy és rászánod magad 1-2 év alatt megtanulhatod használni)
2.Maya (Animációk készítésére tervezett program, ezt a Blender előtt mindenképp próbáld ki)
3.3D Studio Max (Kisebb animációk készítésére van,ha megszeretnéd próbálni az animációs film készítést,talán ezzel kezdd)
4.Cinema 4D (Egyszerűen használható szép animáció készítő program)
@19:03:
2D-animációról van szó, különben én is a Blenderrel kezdtem volna (bár jól használható 2D-ben is, ha már ismered). Számomra egyébként rejtély, mit tartasz olyan nehezen kezelhetőnek rajta, szerintem éppen hogy szinte össze lehet nőni vele, annyira kézhez álló. De nem vagyunk egyformák: Én például a Maxet érzem baromi szögletesnek és nehézkesnek, és eszembe nem jutna könnyed felvezetésül ajánlani a Blenderhez vagy a Mayához képest.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!