A sims 3 -ban hogyan tudnék pénzfát termeszteni?
Figyelt kérdés
A kívánságok résznél volt amikor megjelent, hogy pénzfa termesztése. De hogyan kell azt?2010. febr. 6. 23:05
1/6 anonim válasza:
Keress magokat kell keresni.Az egyikből lehet kinő
3/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséget. Keresnek de meg eddig egyikből se nőt ki sajnos. Kösz még egyszer. :)
2010. febr. 12. 15:12
4/6 anonim válasza:
Nincs mit :) Életnövényt sem találtál még?
5/6 A kérdező kommentje:
Olyat már találtam, habár az a mentésem elveszt sajnos, de újat kezdtem és ott még azt se találtam sajnos. :(
2010. febr. 13. 15:32
6/6 anonim válasza:
Nekem már sikerült pénzfá ültetni.Adok 1 tippet: A temető környékén keresd őket. 3 típusú ismeretlen mag van:jellegzetes, nem túl gyakori, és ritka. Ha minden jól megy a jellegzetesből fog kinőni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!