Windows xp sp3 CD-re írása?
Már 2darab CD-t elrontottam. Windows xp sp3 Ultimate-t szeretném kiírni CD-re, úgy hogy azután én ezzel feltudjam telepíteni.
Az első két cd-t úgy csináltam, hogy (neroval): CD rendszerindítóként készítettem el, egy boot.img fájlt beillesztettem, ezután az iso fájlt kibontottam daemon toolsal és amik az ISO fájlba vannak azokat másoltam be a neroba, és ezáltal kiírta a lemezt. Minden jó, rajta van a lemezen. Viszont amikor elindítanám a gépet,a boot menünél kiválasztom a CD-ROM ot, de azt irja hogy: cannot from boot cd cod 4 mind a két darab cd-nél ezt írja.
Maradt 1db lemezem, szeretném megkérdezni, hogy hogyan tudom tényleges jól kíírni? Most letöltöttem az ashampoot, esetleg azzal ha csak az ISO képfájlt írom ki a cd-re az úgy működne ??
a progiban az ISO fájlt választod ki, és azt írod CD-re. (a lehető LEGKISEBB sebességgel!)
...ha az ISO fájl tartalmazta a boot fájlt, természetesen indulni fog a telepítés, ha a Boot menüben a CD meghajtót választod ki
hibátlan XP-SP3 ISO tartalma:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!