Mi a kedvenc PC játékod?
Figyelt kérdés
Nekem a GTA: San Andreas. És neked? Csak kíváncsi vagyok.2015. jan. 11. 23:27
11/20 Jófej:D válasza:
Jelenleg a smite, de nekem nincs igazából kedvenc játékom mert mindig más. Pl Gta-nál általába a legújjabb, de ha jobban belegondolok talán a need for speed carbon vagy a metin2, mert ezek voltak az első játékok amikkel hosszabb ideig játszottam és szerettem is őket.
12/20 anonim válasza:
Nekem még minidg a Heroes of Might and Magic 3 és 4.
13/20 ricsi15hun válasza:
Wtf?! Mik ezek a noname gamek??? Nekem a CS:GO. AC4. COD. BF4. [cod 4. Cod bo. Cod2. Cod world at war. Cod mw 2. Cod bo2. Cod aw. Cod]
14/20 anonim válasza:
Half-Life 2 az összes kiegjével együtt. És jöhetne már a 3.
Meg persze Bioshock széria összes része.
AC összes része.
Far Cry 3-4
Tomb Raider 2013, COD MW3 multi miatt, Dishonored, Metro 2033 és LL,
Life is Strange
(A legjobb kalandjáték a piacon szerintem)
Diablo 2(De ezzel már nem játszok sokan átmentek 3-ra)
Nagyjából most ennyi.
15/20 A kérdező kommentje:
Hát ja, jöhetne már a Half Life 3, de nem hiszem, hogy valaha lesz :/. Far Cry 4 nekem nem jött be (kipörgettem), a 3 ezerszer jobb.Ha jól tudom, még van néhány magyar Diablo 3 szerver. De ugyanez a helyzet a cs 1.6-al is, sokan átmennek cs:go-ra.
2015. márc. 1. 07:47
16/20 A kérdező kommentje:
*Diablo 2
2015. márc. 1. 07:48
20/20 anonim válasza:
Szerintem a Far Cry 4 jobb lett, mint a 3, de ez szubjektív vélemény. Most a Witcher 3-t várom rettenetesen, hogy letölthessem (a videokarimhoz járt kupon), de amúgy sok játékot szeretek, igaz egyikkel sem játszom hosszú hónapokig/évekig (anno még előfordult, hogy sokat függtünk Diablo II-n például, míg a harmadikat csak kipörgettem és ment a polcra stb). Utóbbi években nagy kedvenc volt a Witcher játékokon felül a Bioshock sorozat, a Dishonored, az új Tomb Raider, a Wolfenstein TNO (nem tudom miért, de tök bejött), a Portal sorozat, az Alice - Madness returns vagy a Mass Effect sorozat, hogy csak a nevesebbeket említsem. Amúgy nagyon tetszett a Plants vs Zombies vagy a Brothers is. Régi kedvencem (tavaly újra végignyomtam) a Dungeon Keeper 2. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!