Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Mit csináljunk?

Mit csináljunk?

Figyelt kérdés
Nagyba játszunk MineCraft PE 0.10.4 (nem tudom hogy hivják, lan vagy mi) -en LAN partit. Nagyba épitünk, amikor megláttunk egy mozgó valamit. Azt hittük elöször tyúk, de nem is foglalkoztunk vele, épitettünk tovább. Este lett. Mégépitettük a házat, amikor egy fehér pár szem jelent meg a távolva. Egyik haverom hirtelen eltünt, mert megölte valami !!!!!! CREATIVBA !!!!!!! Azután egyre közelebb jött, és alap skint volt fehér szemmel. Fáklyáztunk, úgy láttuk meg. Hirtelen leguggolt, de máris eltünt. Azután megölt mindenkit, és mikor újraéledtünk a ház eltünt. Nagyon megijjedtünk! Utána néztünk, valami herobrine-vel találkoztunk. pont úgyis nézett ki mint a képen. Múltkor az LBSG szerveren találkoztunk hasonlóval az egész szerveren, akkor mindenkit letiltottak órákon átt. Akkor irták ki a honlapjukra mert már ideges voltam, rá kerestem ,hogy keresik ezt a herobrine-t. Az volt az egészbe a fura,hogy nem jelezte hogy belépet a játékba, neve sem volt fölötte, csak utána mondták a többiek hogy valami .hi volt felette. Sokkan irták hogy nem létezik, én pc-n nem találkoztam vele, de PE meg furcsálom, hogy már másodjára találkozunk vele. Mi lehet a teendő, hogy ne maradjon ott? Félek rá megy a szerveremre, aztán eltünik a világ (mert épitkezős világ, sok taggal) , de ott még nem láttak. Köszönöm előre is a válaszokat! UI Nem vicc!

2015. jan. 11. 22:40
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Tudok angolul, csak bocsánat a helyesirási hibákért. Gondolom te tökéletes vagy.
2015. jan. 18. 15:58
 12/16 anonim ***** válasza:
wow most akartam segíteni de ha nem kell és inkább letámadsz (nem is tudom hol szóltam a helyesírásodért) most már old meg magad :D
2015. jan. 18. 16:04
 13/16 anonim válasza:

Én már elég régóta játszok de nem találkoztam ilyennel. Íme tippjeim:

Lehet hogy mod volt amit valaki felrakott a készülékedre.

Többet nem tudok segíteni.. Lehet hogy egy profi Minecraft -os volt aki annyira profi hogy el tudja rejteni a nevét hogy ne lássátok hogy fent van.

Egyébként ha igazi amit írtál akkor őszintén sajnálom!

2015. febr. 22. 18:16
 14/16 anonim ***** válasza:
A csapda szerintem nem jó ötlet,át teleportál rajta.Azt lehetne megcsinálni hogy sehova se menjetek egyedül és ha meghlaltok a másik felszedi a cuccot és futás.Esetleg még csinálhattok magatoknak egy obszidián falú,vas ajtós,kamrát csak 1x2-es (1 ember férjen bele úgy hogy nem mentek egymásba)legyen es amikor jön elbújtok.Talán akkor nem tud megölni.
2015. ápr. 18. 07:51
 15/16 anonim válasza:
Hát én elég régóta játszok, de nm láttam még ilyet. A kicsomagolt apk fájlban sincs herobrine. - vagy csak én nem találom. Ha nagyon zavar, szerintem töröld azt a világot, és uj világban építkezzetek... csak egy javaslat...
2015. ápr. 19. 22:38
 16/16 scout9 válasza:

Basszus, senki nem bír normális választ írni...

1.:Na, akkor szerintem csináld azt, hogy leellenőrzöd az egész LAN világot, és ha valakki hackel kérdezt ki, hogy berakta-e azt a modot amiben benne van Herobrine.

2.: Ha jól tudom a régi verziókban benne van Herobrine.

2020. jan. 28. 13:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!