Hogyan csináljunk egyszerű kis programot?
Figyelt kérdés
Szeretnék egy programot csinálni és ehhez kellene némi segítség.Konkrétan tudom,hogy hogyan kellene kinézzen,de csak egy "látszatprogram" kell,semmi komoly dolog.Amit akarok,hogy az exe filejével induljon,legyen benne 3-4 bepipálható négyzet,mellettük tetszőleges írással és egy lista féleség alattuk és egy keresés gomb.Azt szeretném,hogy a gombra rá lehessen kattintani,de ne legyen semmi funkciója.
Ehhez hasonlóan nézne ki az említett lista:
2014. okt. 28. 18:01
1/11 Tengor válasza:
Ezt kb Visual Studióban v. Netbeansben össze lehet kattintgatni. Mire kell ez?
2/11 tabaki válasza:
Ismersz bármilyen programnyelvet? Miből gondolod, hogy ez olyan semmi kis feladat? Ha tudsz mondjuk pascalban programozni, Lazarusban elég egyszerűen össze lehet dobni egy ilyesmit, csak érteni kell az objektumok működését. Természetesen bármelyik egyéb programnyelven is megteheted. A FreePascal/Lazarussal csak azért hozakodtam elő, mert a komolyabb nyelvekben nem vagyok járatos.
3/11 anonim válasza:
Ne haragudj, #2, de ezt fél óra alatt összekattingatom neked és ebben benne van a Windows telepítése is a gépemre.
4/11 tabaki válasza:
Na, megint túl sokáig babráltam a válasszal...
5/11 tabaki válasza:
Ne haragudj, #3, de te vagy a kérdező? Ez még nekem is menne, pedig ovis szinten programozok, de nulláról?
6/11 anonim válasza:
Nulláról. Nem kell mögé funkciót rakni, Visual Studioban nem tart sokáig összekattingatni a formot.
7/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.Letöltök egy Visual Studiot és meglássuk mi lesz belőle :D
2014. okt. 28. 18:48
9/11 A kérdező kommentje:
Lenne még egy kérdésem.Megterveztem a programot,de hogyan kell "lerenderelni"?Hogyan lehet lementeni exe file formájában?
2014. okt. 28. 19:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!