Ellopták a steam accountomat valaki tud segíteni?
Valaki feltörte a steamem.... sajnos e-maillal nem tudom a jelszót visszaállítani mert az e-mailomba be bírok lépni, de már gondolom nem hozzá tartozik a fiók...
A steam supportra nem tudok termékkulcsot küldeni mert bankkártyával vásároltam rá a játékokat.
Valaki légyszives segítsen!!!!
Írj a supportnak és ha kártyával vásároltál steamen akkor vissza fognak írni hogy kellene nekik adat azzal a kártyával kapcsolatban amelyikkel vásároltál, ha lejárt az se baj. (Pl.: kérni fogják a 5.-től a 8. számjegyig a kártya számát meg a lejáratot)
Vagy vásárlás után amit kaptál számlát annak a száma ("visszaigazolási kód" ha magyar a Steamed) azok is megfelelnek CD kulcs helyett.
És hol írjak nekik?
Regisztráltam a steam supportra, küldtem egy támogatási jegyet amiben szövegben leírtam az account nevet, a bankkártya tipusát amivel vásároltam, a bankkártya utolsó 4 számjegyét... elméletileg így kell bár elég idióta a fordítás a steam supporton. Ezt csináltam de semmi... megírtam ugyanezt csak angolul. Így akkor van esély hogy reagálnak?
Sikerült visszakapnom az accomat 1 héten belül.
De sajnos a cs:go-m vac bannos lett de az 1.6 megy úgy mint eddig:) Köszönöm a segítséget!:)
Te pedig kedves kotnyeles amihez nem értesz abba inkább ne okoskod buzeraokoskatörp!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!