Ellopták a Bitgate accountomat?
4 hónapja kaptam egy Bitgate accot valakitől (csere keretében). Emailt rögtön próbáltam megváltoztatni,de nem sikerült.Csak feltöltöttem,le semmit. 2 napja nem tudok belépni a Bitgate-re a megszokott jelszóval és a kliens azt írja,hogy hibás a passkey.
A szakavatottakat kérdezem: akkor most ellopta 4 hónap után ezt a nyavalyás accot? (Azt mondta egyáltalán nem tetszik neki az oldal,nem fogja használni.)
Van rá más magyarázat?
Ha viszont tényleg ellopta, minek várt 4 hónapot,miért pont most kellett neki ez az acc? Kb.46 gigát töltöttem rá,nem egy óriási mennyiség,de mégis valami.
Légyszi segítsetek,mert nem értem mi folyik.
De miért itt kérdezel????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
KÉRDEZD MEG A bitgate-N HOGY MIT BASZTAK EL MEGINT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!