Adobe Premier Pro CS6-nál, hogy lehet egy videó alá berakott zenét menet közben halkítani ill. hangosítani?
Figyelt kérdés
Remélem érthető a kérdés, szóval a videó alá tettem be zenét, de néha fontos lenne, hogy hallani lehessen a párbeszédet a videó néhány részénél és ott kéne a zenének elhalkulnia, majd pedig vissza. Ma használom először, megköszönném, ha valaki elmagyarázná nekem.2015. jan. 4. 19:20
1/6 anonim válasza:
Bár soha nem használtam a programot, valószínűleg minden hasonló szerkesztő programnál -- így itt is -- úgy működik a dolog, hogy a timeline nézetben az adott ponton csinálsz egy vágást, majd még egyet azon a ponton, ahol a módosított hangerő "vége" van, majd a kialakult klip hangerejét módosítod. Ha kell, szép ki fade in/fade out effekttel együtt, hogy ne üssön el annyira.
2/6 A kérdező kommentje:
Ez is jó megoldás, köszönöm! bár én úgy szerettem volna, hogy a zene nagyon halkan azért fusson a háttérben. Ha ezt tudja valaki, hogy lehetséges-e írhat nyugodtan :)
2015. jan. 5. 16:51
3/6 anonim válasza:
Teljesen felesleges ezért szétnyirbálni egy hang, vagy audio sávot. Kijelölöd a módosítandó audio-dat és bekattintasz az Effect Control ablakba. Ebben megtalálod az Audio Effects / Volume részt, itt létrehozol kulcsképkockákat oly egyszerűséggel, hogy ahonnan a módosítást kívánod, oda egyszerűen kattintasz egyet, majd a hangcsúszkát módosítod.
5/6 A kérdező kommentje:
Oh szuper vagy :) Köszi
2015. jan. 9. 12:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!