Miért nem tudok belépni az msnbe?
Tegnap óta nem tudok belépni, hibát ír ki mindig.
Más címmel viszont engedi a belépést, a saját msn címemmel más gépről és netről is be tudok lépni.
Próbáltam letörölni, másikat letölteni de azt se engedi.

Nálam is előszokott fordulni ilyen, van 2 cjmem is és van, hogy eggyikkel simán belépek, de a másikkal lehetetlen állandóan hibát ír. Van, hogy újraindítom az msn-t.
valamikor a Torrent kliens zavart be neki, amikor kikapcsolatm a torrentet és újrabekapcsoaltm az msnt- akkor múködött.
De olyankor is előfordult már amikor hibernációból kapcsoltam vissza a gépet és egyáltalán nem akart belépni, mikor újraindítottam akkor már igen.
Nagyon kényes ez az új MSN ami felettéb idegesít, hogy muszáj ezt is használnom, mert legtöbb ismerősöm is ezt a szart használja, ami tele van mindenféle felesleges kacattal, és kötelezővé teszi a letölteni a "legújabb " változatot mert nem indul a régi... utálom az ilyen erőszakos programokat. Na, de hát mit is várjunk ez is egy ablakos termék.
Google is kiadhatna valami csevegőt ami lekörözné ezt májkrofost.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!